- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли логика....?
До колкото знам на родилките им правят клизма преди раждането за да не се изпуснат от напъването.Така...преди няколко дена на един изродски саит, за разни по хард неща и една мацка докато я чукаха вагинално направо се изака.Преди тва бях чувал от тук от там, че е възможно това от вагинален секс ако е по-хард и пича по-надарен и , че било най-вероятно да се случи при отваряне на девствено момиче.Как мислите клипа реален ли е и всъщносто това може ли да се случи наистина?
Вива канари...!!
апф..ник'ва логика.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ъъъм, вероятно може, ако се планира да се получи...но не вярвам, че просто, ако правиш по-хард секс с надарен партньор е възможно да се стигне до там, ако мацката не е изпитвала нужда да ходи до WC и преди започването.
Ако се напъне , естествено,че ще се посере,майна. Ама не става само от по-яко чукане.
Ев...ква съм гадна,как мога да говоря така
пука миии.
maDamn
Казвам,че тва че правят бурен и здрав секс, не е предпоставка за офроуд приключения. Тва спазми,напъни и тн могат да го причинят,ако тя сама си го направи,а не щото я лашка като трудова количка.
maDamn
Хахахаха трудово количка вика...
Знам другия лаф - като държавно балканче![]()
![]()
![]()
Вива канари...!!
Цветущ и разнообразен е българският език!
maDamn
Мхм ...
Абе мисля,че ако и се е ходило до WC и са се награбили и я поразлашка малко повече може от отпускането или от оргазма да не успее да се контролира ама не ми се е случвало такова де...
Вива канари...!!
Ми може да се случи.Не виждам нищо странно в това , причините може да са доста и хард секса да е катализатора просто.
пийте си имодиумите и няма ядове
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
оф, за нещастие тоя клип го гледах и аз.. ми не, камерата е насочена точно към задника и това, което излезе от там изглеждаше някакво неестествено такова + тва беше прекалено много. Някои хора се възбуждат от това и предполагам, че намират как да го симулират за пред камера... С нещо се пълнят ли, какво правят незнам.. а и не съм сигурен,ч е искам да знам![]()
Според мен може да се случи най-вече, че са правили анален, сменят презерватива или се хигиенизират/ако е бил без/ и минават на вагинален!
....и никоя/никой не каза случвало ли му се е или е чувал за това в действителност.
Вива канари...!!
дай линк да я гледаме как сере![]()
![]()
....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз мисля, че не може ако тя не се напъва нещо.Все пак не е анален за да има логика.