.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^(стрелката е за мнението на xXxPETYAxXх) За да сме праведни пред обществото във всяка ситуация трябва да сме вечно сами, чакайки да видим един и хванем ли се с него никога да не го пускаме и да не поглеждаме нищо друго. Кой каквото избрал-избрал. Не е така. Не знаеш кога кого ще срещнеш. И няма как да знаеш какво ще излезе от него и взаимоотношенията ви. Още по-лошо е когато нещо такова се появи в момент, в който си във връзка. Е как да знаеш има ли смисъл или не. Мислиш. И мислиш как да действаш. В тоя период няма как да предприемеш действия, защото именно тях обмисляш. Не ми казвайте, че докато си обвързан си като кон с капаци или, че ако не си, то връзката не е в ред. Има толкова много варианти за ситуации, че нищо не е 100%-во правило. + още нещо, ако обществото смята, че е нормално да живееш в апартамент с ток и вода, а аз се чувствам добре в кофата, къде трябва да отида? Обществото смята, че на мен там ми е зле, но всъщност в апартамента ще ми е по-зле. Изводите от вас.
    Последно редактирано от bitchwolf : 11-22-2012 на 20:48 Причина: prosto_chovek много бързо пише :)))
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си