.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много позната ситуацията. Превърнеш ли се в майка му, нещата са тръгнали на зле. С трезва преценка винаги помагам на приятелите си или на познати, които имат нужда да споделят нещо и търсят съвет, който да не е от собствената гледна точка, а то няколко аспекта. Психологията много ми е помогнала, но не искам да се превръщам в кошче за душевни отпадъци.
    Ти се натоварваш с чуждите проблеми и момчето ти ти изсмуква все едно жизнените сили. Чувстваш се изхабена. Това вече е лошо, защото започваш да живееш с неговите проблеми и неговия живот, без да става на въпрос за теб самата. Той се вкопчва в теб като спасителен пояс. Явно е доста лабилен. Не допускай да се обезличаваш. Със сигурност и ти мрънкаш на него, но не трябва да се увисва на рамото, което ти е дадено за опора. Нещата трябва да се балансират.
    Аз страшно много бях натоварена с подобен екземпляр, който не беше лошо момче, но се плашеше от най-малкото и все заедно решавахме НЕГОВИТЕ проблеми и въпреки това той продължаваше да мрънка. Бях майка, приятелка и т.н. Когато имах нужда от подкрепа, защото чичо ми почина, баща ми и баба ми получиха бъбречни кризи, вуйчо ми се оперира и то по време на сесията, в рамките на три дни всичко това се случи, него го нямаше, а аз тичах по болниците. Единственото, от което имах нужда бяха думите, че всичко ще бъде наред. Не съм от хората, които стоят и мърморят, а хващам бика за рогата и действам, но за това се иска смелост. Изпадам в тази крайност, докато той беше в другата. Страхуваше се да прочете инфо за интервютата за работа по банките и го дунурках. Никога не ставаше почти въпрос за мои проблеми. Аз съм нямала такива само, защото не говоря за тях.
    Това, което искам да кажа е, че няма ли баланс между вас и от двете страни не правите компромиси, колкото и да се обичате, по-добре е да не бъдете заедно, защото само ще се наранявате. Не сте ли на едно интелектуално ниво, нищо хубаво не ви чака.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти ли си със земен асцендент или той е прекалено въздухар?
    Остави. Повечето от писалите са убедени (по необяснима за мен причина), че каквото и да прави човекът до теб, ти си длъжна да го харесваш и подкрепяш. Недей да спориш, загубена кауза е.
    Я разясни малко, че ми се губиш ?
    Повечето в темата са убедени, че като не я устройва може спокойно да хваща пътя. Аз на нейно място тва бих направил.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Дай твои стихове, за да ти кажем колко ни та бива. Преди да смачкаш, помисли за последствията.
    Последно редактирано от CoNviCt : 11-24-2012 на 10:47

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Ти се натоварваш с чуждите проблеми и момчето ти ти изсмуква все едно жизнените сили. Чувстваш се изхабена. Това вече е лошо, защото започваш да живееш с неговите проблеми и неговия живот, без да става на въпрос за теб самата. Той се вкопчва в теб като спасителен пояс. Явно е доста лабилен. Не допускай да се обезличаваш. Със сигурност и ти мрънкаш на него, но не трябва да се увисва на рамото, което ти е дадено за опора. Нещата трябва да се балансират.
    ох... Вени, почти съм убедена, че тя е активната, която се е 'надвесила' над него и 'проблемите му' без изобщо той да има нужда от това.
    Като двама души да са отбор и макар и да правят едно и също в задачата си, единия все ще поправя другия без да има нужда, само защото онзи не го прави по начина на този, който го поправя.. И един вид само единия ще е участник и ще подтиска другия с манията си да стават по неговото.
    Всъщност бившия ми приятел беше същия. Имаше си работа, оправяше се сам, но като го питах какво мисли да прави с живота си, нямаше отговор. И аз се дразнех, че няма цели/мечти/нещо, което да преследва, а като заговорехме за 'проблеми' се стигаше до 'а, ти само си въобразяваш..', но осъзнавам каква грешка съм била допуснала тогава.. Просто имахме различни виждания за нещата. По-добре остави твоето момче и го остави да си живее живота както си иска.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Я разясни малко, че ми се губиш ?
    Повечето в темата са убедени, че като не я устройва може спокойно да хваща пътя. Аз на нейно място тва бих направил.
    Не е казано, че след като обичаш някого, си длъжен да харесваш начинанията му, които определено не ти се виждаш печеливши и оправдаващи инвестицията от време, усилия и пари.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е казано, че след като обичаш някого, си длъжен да харесваш начинанията му, които определено не ти се виждаш печеливши и оправдаващи инвестицията от време, усилия и пари.
    ^^ Ако обичаш човека до теб,трябва да го приемаш с всичките му недостатъци и кусури.

Четейки тази тема се мисля за възможно най-отвратителния човек, понеже съм точно като авторката.
    Но да. Някой ден ще се променя - уж, ако хората изобщо се променяли.
    Или ще си намеря някого, който да смятам за достатъчно оправен, за да не си мисля как не живее живота си както трябва.
    ^вече знам, че ще има коментар коя съм аз да си мисля кой как си живее живота. Океееей.

Оф..
    Много се сдухах : (
    Последно редактирано от jghgh : 11-24-2012 на 13:20
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

^^ или ги приемате квито са ,a именно непорастнали деца ,или се опитвате да ги промените,но ще отнеме много време дори години...

нищо няма да отнеме, щото ще си тръгнат от теб скоропостижно.
    не можеш да промениш човек.
    можеш само да му се дразниш и същевременно да осъзнаваш как ти си никой, за да му направляваш живота - дори на теб той да ти изглежда жалък.
    не знам.

не знам защо съм така. никога не съм можела да се освободя от чувството си за контролиране.
    в крайна сметка губя всичко, но никога не съм в мир със себе си : ?

ще видим.
    идва Нова година...

^^ jghgh,всичко е възможно,но изисква свойте тънкости и хитрости.
    С женска хитрост всичко можеш да постигнеш.

не би трябвало да е така.
    в любовта не трябва да има надмощие или контрол
    или тайни тактики да става на твоето.

направо ме боли да го изприказвам това.

човек понякога има доста да се учи на сносни човешки отношения.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И аз не понасям това с женските хитрости и вмешателствата- вижда ми се подмолно, грозно... израз на безсилие. Затова не си и напъвам мозъка в тази посока. Предпочитам чисти и ясни взаимоотношения, а не игри на надмощие и състезания Кой е по- по-най- (хитър).

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^^ Така е принципно,но,ако не става с ,добро,сменяш тактиката.Всяка жена с малко повечко хитрост може да постигне каквото иска.С тактика,хитрост и тънкост.Това е вродено у нас жените,а повечето мъже са наивни..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    И като вся друга тема автора, като спре да си пише по темата започват големите обсъждания на кръглата маса. Кой как би постъпил ала бала. Изчакайте авторката да пише вие тука в някаква дискусия я превърнахте тая тема.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

е, кво значи "ако не става с добро"
    на първо време не трябва да имаш никакво желание да променяш човек, та да ти се налага да пробваш с добро или с лошо.

повтарям си това, за да си го набия в главата... можеше да не бъркам толкова и още да сме заедно, сигурно. оф.... боже.
    ужасно ми е криво тези дни.

оставете ме да си бръщолевя : (

Ми значи,че или не те обича достатъчно,ако поне не пробва да се промени заради теб или просто не може.В такъв случай трябва да му помогнеи и така,че без да се усети,защото мъжете мразят да ги контролират и напътстват,а това може да се постигне и с хитрост ,не е нужно той да разбира дори.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    И като вся друга тема автора, като спре да си пише по темата започват големите обсъждания на кръглата маса. Кой как би постъпил ала бала. Изчакайте авторката да пише вие тука в някаква дискусия я превърнахте тая тема.
    Ми то повече от половината не схванаха за какво говоря,ама няма нищо. Някои ме нападнаха,но после решиха да сменят 'тактиката' , пък други видяха себе си в мен,какво да се прави .
    Аз казах вече ,какво смятам да сторя и това е.

е, аз напъъълно те разбирам - само че за наше удоволствие или не, другите са прави, въпреки че мненията им бяха изразени агресивно и крайно критикарско, но си е така.
    не можеш да му се бъркаш в живота.
    хубаво е, че си казваш честно мнението.
    не е хубаво, обаче, ако се опитваш да контролираш все пак живота му или да го откажеш от хобито му (колкото и сакат да е в него, а аз мога да ти повярвам в това; въпросът е, че щом това го прави щастлив, нека го прави, независимо дали ще успее или не).

да се занимава с това, което обича
    изкусително е да даваме наклон на живота на хората, но в никакъв случай не е правилно да го правим.

казвам го, защото се разпознах във всичко изкритикувано от щруделите, мруделите и всички останали.
    животът на хората си е техен. обективно погледнато, доколкото тва е възможно, те може и да не си живеят живота 'правилно', ама пък кои сме ние да ги поучаваме.

прегръдки и емоционална подкрепа,
    вечно на тези, които са онеправдани (в случая изкритикувани,нападнати и етц)
    jghgh : D

^^ jhggh,аз попринцип обичам да контролирам признавам си :d ама и той е същият и нали знаеш 2 остри камъка не мелят брашно..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ти искаш ли нещо с него? Изключи всичките му негативи, концентрирай се само върху хубавите му ( според теб ) черти.
    Искаш ли този човек да ти бъде спътник в живота? Искаш ли да бъдеш всеки (може и не точно всеки) ден с него?
    Искаш ли да правиш секс с него, да го ОБИЧАШ?
    Когато отговора на всичките тези въпроси стане ДА, това ще бъде момента, в който ти вече няма да забелязваш толкова кусурите му и ще се наслаждаваш на него самия.
    Защото всички имаме кусури, никой не е перфектен, но смисъла на любовта е да го обичаш Въпреки тях.
    А според мен ти в момента просто си пренасочила желанията си към това момче, защото не получаваш нещо от другата страна. Разбра ме.
    Много съгласен съм с това.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ти искаш да му се бъркаш в живота до толкова, че едва ли не да 'върви по твоя шаблон'... Не звучиш като загрижена, а като женска, която иска чехълче. Горкото момче, не знам как те търпи.. Сори за думите..
    Оправя се сам, работи, има хоби, което обича и дори да не е добър в него, го прави щастлив... какво искаш ти?! Питам?! Вярно... това че не знае какво иска да прави с живота си и т.н. е стряскащо (и при мен го има това до някъде..), но мисля, че прекалено много искаш да имаш контрол над ситуацията..
    И с това също.

А пък относно това:
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    Ако мислиш,че момчето си струва,бъди с него.
    И аз не обичам по-..как да го кажа,романтични момчета,защото някой път стават много досадни и големи лепки, лично аз не бих била с такъв човек.Ще му кажа деликатно,че неискам да сме заедно,само приятели, но нищо повече.Харесвам истински мъже,мъже на място.Да усещам мъжкото му присъствие, и че той е мъжът в къщи.Този тип, момчета,които аз харесвам са по-грубички, но аз такива харесвам,поне знам,че мога да разчитам на него.Дава ми съвети ,помага ми и така.Както има една приказка.. ''жената не ти ли има страха'',лошо е... не да те бие итн,просто да се усеща кой е мъжът и шефа в къщи.Главата на семейството.3драво стъпил на земята.
    Все повече разбирам, че наистина и напълно си си виновна сама за нещата, за които се оплакваш в темата на Youcannotimagine.Може да пробваш да вникнеш в думите ми ако имаш желание
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    убий го
    накълцай го с нож докато е завързан на леглото 44 пъти после извади сърцето му и го изяж , тури на мястото му една граната и бегай
    като избухне може да си направиш супа от разпльоканите му червени кръвни телца

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    убий го
    накълцай го с нож докато е завързан на леглото 44 пъти после извади сърцето му и го изяж , тури на мястото му една граната и бегай
    като избухне може да си направиш супа от разпльоканите му червени кръвни телца
    .... и заживели щастливо.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си