Виж сега, за хобито му и мечтата му... всеки тръгва отнякъде. Всеки се учи, в началото всичко е смешно, после с времето става за нещо. Струва ти се несериозно да се занимава с музика ли ? Някои хора преоткриват себе си и тва, което им се отдава по-късно в живота, дори да са работили много години по нещо, което им харесва, изведнъж намират нещо, което им е по-голяма страст.

Повечето момчета на 21 не са чак толкова зрели и възмъжали колкото си мислите. Казваш, че разбираш от стихове, предполагам той знае това. Опитвала ли си се да се включиш към неговото занимание и да му дадеш съвет кое/как ще звучи по-добре, примерно ? Казваш ли си искрено мнението за това, което прави или просто от учтивост казваш, че ти харесва, за да не се обиди ?

Погледни нещата от друг ъгъл, поне знае какво иска и работи по него. Аз съм питала момче на 23 как се вижда след 5 години и ми е казвал "Същия, не мога да знам кво ще се случи след 5 години".. Не е мързелив, ама мечтите му са свързани с тва да има новия Айфон 5, да изкара книжка и да си купи мотор... и такива работи.