California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Ех ,че сте ми злобнички и слепички .
Първо , никъде не съм казала,че му се БЪРКАМ В ЖИВОТА . Това са мои размишления, не съм отишла при него да го правя свое кученце ,ясно ли е ?
Второ, да , в тоя живот печелят само силните и ако виждам,че се заблуждава и си мисли,че ще преуспее в нещо,в което няма хляб ще му кажа, но НЯМА да му натяквам.
Аз искам да му помогна и да му (по)кажа неща,които не знае и той да научи нещо то мен така, както аз искам да науча от него. ТОва го пиша за трети път в тая тема ,но няма кой да прочете,понеже виждате само ''злобата'' в постовете ми .
Големи сте моралисти ,но както и да е .
И спокойно, момчето се чувства много добре с мен в момента. Когато ме попита си давам мнението и се опитвам да му дам някаква насока,а когато го попитах това не му ли пречи ,той отговори ,че се радва ,че му помагам .
И да ,в крайна сметка хобитата и решенията са си негова работа,аз казах това,което виждам ,но не съм тръгнала да го спирам и да му променям живота . (пп. злобари)
После ще ме нападнете защо се защитавам ами,защото тоя форум е за да давате съвети ,а не ,за да обиждате хората,които имат нужда да чуят някъв спокоен съвет ебати...
НО все пак благодаря и на вас за коментарите , и още повече на другите,които просто дадоха съвет без да ме нападат .
пп2: понеже някой ме беше попитал ,какви зодии сме - аз съм водолей,а той е близнаци
Последно редактирано от SuNsEt : 11-24-2012 на 07:26