Ами аз тази година на Коледа ще съм в Полша с приятеля си. Колкото до коледното пазаруване трябва да си купя зимни дрехи и обувки и подарък за семейството ми. За първи път на Коледа няма да съм си в къщи и много се радвам. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Най -вероятно няма да е кой знае какво . Сигурно ще празнувам със семейството,както всяка година или другия вариант е евентуално да отида на някъде с едно момче...Не знам. Имам много голямо желание да празнувам Коледа и Нова година ,както едно време- с хубаво настроение и възможности,но съм почти сигурна,че няма да е така. В последните години тези празници са ми просто малко по-специални и толкова . Казвам си ,че ще минат за един-два дена и край, сивата реалност ще се върне отново и дори тва леко приповдигнато настроение ще се загуби.
Колкото до подаръците - ще се постарая все пак да взема по нещо на всеки въпреки,че не сме много добре с парите.
Ооооооо Коледааааа <3 Мен още не ме е обзело Коледното настроение, но и това ще станеПросто обожавам този празник... цялото семейство заедно
какво по- хубаво? Иначееее, аз ще купя подаръцци на мама, тате и на приятелят ми, но ще почакам да събера още малко парички и тогава
Любимото ми нещо по Коледа са филмчета от типа на "Сам в къщи". Обичам и да помагам в приготвянето на трапезата (sun)!