.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Коледа

Hybrid View

Ами аз тази година на Коледа ще съм в Полша с приятеля си. Колкото до коледното пазаруване трябва да си купя зимни дрехи и обувки и подарък за семейството ми. За първи път на Коледа няма да съм си в къщи и много се радвам. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ами аз тази година на Коледа ще съм в Полша с приятеля си. Колкото до коледното пазаруване трябва да си купя зимни дрехи и обувки и подарък за семейството ми. За първи път на Коледа няма да съм си в къщи и много се радвам. xD
    И аз искам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Най -вероятно няма да е кой знае какво . Сигурно ще празнувам със семейството,както всяка година или другия вариант е евентуално да отида на някъде с едно момче...Не знам. Имам много голямо желание да празнувам Коледа и Нова година ,както едно време- с хубаво настроение и възможности,но съм почти сигурна,че няма да е така. В последните години тези празници са ми просто малко по-специални и толкова . Казвам си ,че ще минат за един-два дена и край, сивата реалност ще се върне отново и дори тва леко приповдигнато настроение ще се загуби.
    Колкото до подаръците - ще се постарая все пак да взема по нещо на всеки въпреки,че не сме много добре с парите.

Ооооооо Коледааааа <3 Мен още не ме е обзело Коледното настроение, но и това ще стане Просто обожавам този празник... цялото семейство заедно какво по- хубаво? Иначееее, аз ще купя подаръцци на мама, тате и на приятелят ми, но ще почакам да събера още малко парички и тогава Любимото ми нещо по Коледа са филмчета от типа на "Сам в къщи". Обичам и да помагам в приготвянето на трапезата (sun)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си