.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Не можем да свършим.......

Здравейте, може да има и други такива теми, но до сега не съм попадала.... Става въпрос естествено за секса така с приятеля ми ходим от много време и решихме да го направим и двамата бяхме девствени. 1вия път е нормално аз да не свърша но странното е, че и той не успя. Последния път правихме орална и близо 2часа (първо той на мен после аз на него) и нито той нито аз свършихме. Аз редовно мастурбирам и съм стигала до вагинален и клиторен оргазъм и незнам как е възможно да не свършваме вече за 2ри път??? На някой случвал ли му се е??? Ако да какво направихте и имаше ли ефект?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нормално е, имайки предвид, че и двамата не знаете какво правите. Повече практика, показвайте си на кой какво му харесва и ще се обучите взаимно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на besso
    От притеснението е. Продължавайте да го опитвате и с всеки път ще ставате все по-спокойни и ще си решите проблема Това, което можеш да направиш ти е да го предразположиш максимално. Приглуши осветлението, за да не се притеснявате от телата си в началото и бъди малко по-освободена, така и той ще се отпусне Успех!

Даа, спокойствието му е майката.
    Don't Worry, Be Happy.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Опънете един коз, ще се отпуснете на макс

Отпуснете се, не му мислете много и такам. Ще стане.
    Пише се "не знам"!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Споко... пробвайте винаги, когато имате възможност и все някога ще стане....
    И аз не свърших първия път, когато го правих с гаджето (и не само първият). Започнах да свършвам чааакк след 3-4-тия секс

Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    От притеснението е. Продължавайте да го опитвате и с всеки път ще ставате все по-спокойни и ще си решите проблема Това, което можеш да направиш ти е да го предразположиш максимално. Приглуши осветлението, за да не се притеснявате от телата си в началото и бъди малко по-освободена, така и той ще се отпусне Успех!
    Ами него го е срам много повече от мен и се притеснява повече... б;агодаря ви много на всички че ме успокоихте <3

Нищо срамно няма в това...

Е па, нормално е, практиката му е майката, мацка. Не можете да очаквате, че от първия път ще достигнете до божествени оргазми и прочие.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Е па, нормално е, практиката му е майката, мацка. Не можете да очаквате, че от първия път ще достигнете до божествени оргазми и прочие.
    Е да това ми е напълно ясно но поне очаквах той да стигне

Притеснението си е оказало влиянието.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от SweetZombie Виж мнението
    1вия път е нормално аз да не свърша но странното е, че и той не успя. никак не е странно, това е нормално. Просто повечето са на мнението, че първия път всички момчета свършват...и то много бързо, но това не се отнася реално за "всички"
    Последния път правихме орална и близо 2часа (първо той на мен после аз на него) и нито той нито аз свършихме. Аз редовно мастурбирам и съм стигала до вагинален и клиторен оргазъм и незнам как е възможно да не свършваме вече за 2ри път??? На някой случвал ли му се е??? Ако да какво направихте и имаше ли ефект?След толкова дълга любовна игра е нормално да не свършиш. Трябва да нацелите "златната среда" и да не се заигравате нито прекалено дълго, нито прекалено кратко, а просто "достатъчно". А иначе аз успях да свърша по време на секс много след като започнах да водя полов живот. А за момчето - притеснение.
    .

вземете лубрикант ! :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си