- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не можем да свършим.......
Здравейте, може да има и други такива теми, но до сега не съм попадала.... Става въпрос естествено за сексатака с приятеля ми ходим от много време и решихме да го направим и двамата бяхме девствени. 1вия път е нормално аз да не свърша но странното е, че и той не успя. Последния път правихме орална и близо 2часа (първо той на мен после аз на него) и нито той нито аз свършихме. Аз редовно мастурбирам и съм стигала до вагинален и клиторен оргазъм и незнам как е възможно да не свършваме вече за 2ри път??? На някой случвал ли му се е??? Ако да какво направихте и имаше ли ефект?
Нормално е, имайки предвид, че и двамата не знаете какво правите. Повече практика, показвайте си на кой какво му харесва и ще се обучите взаимно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
От притеснението е. Продължавайте да го опитвате и с всеки път ще ставате все по-спокойни и ще си решите проблемаТова, което можеш да направиш ти е да го предразположиш максимално. Приглуши осветлението, за да не се притеснявате от телата си в началото и бъди малко по-освободена, така и той ще се отпусне
Успех!
Даа, спокойствието му е майката.![]()
Don't Worry, Be Happy.
Отпуснете се, не му мислете много и такам. Ще стане.
Пише се "не знам"!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Споко... пробвайте винаги, когато имате възможност и все някога ще стане....
И аз не свърших първия път, когато го правих с гаджето (и не само първият). Започнах да свършвам чааакк след 3-4-тия секс![]()
Е па, нормално е, практиката му е майката, мацка. Не можете да очаквате, че от първия път ще достигнете до божествени оргазми и прочие.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Притеснението си е оказало влиянието.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3