.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Къде намерихте любовта?

Здравейте съфорумници!
    Загледах се по темите във форума, видях че има доста хора със сполучливи връзки та ми стана интересно как сте се сблъскали с любовта. Тъй като попринцип истинската любов идва от изневиделица, тя не се търси (поне аз като го правя и винаги завършва несполучливо ). Споделете.
    Don't Worry, Be Happy.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Симпатична тема С моя приятел се запознахме на рождения ден на обща приятелка и още като го видях ми се стори много симпатичен.Цялата вечер си говорихме и имаше доста общи неща между нас,така че може да се каже,че си паснахме още в началото.На следващия ден аз не се стърпях и му пратих един смс,писахме си няколко дни в скайп и накрая се видяхме ии така...Иначе в днешно време много се запознават в интернет пространството,обаче аз имам малко лош опит с това.

Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Симпатична тема С моя приятел се запознахме на рождения ден на обща приятелка и още като го видях ми се стори много симпатичен.Цялата вечер си говорихме и имаше доста общи неща между нас,така че може да се каже,че си паснахме още в началото.На следващия ден аз не се стърпях и му пратих един смс,писахме си няколко дни в скайп и накрая се видяхме ии така...Иначе в днешно време много се запознават в интернет пространството,обаче аз имам малко лош опит с това.
    Да, последните ми 2 връзки бяха от интернет (то даже неможе да се каже връзка последната) и явно и аз нямам голям опит с това
    Don't Worry, Be Happy.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Запознахме се в едно заведение , покрай най-добрата ми приятелка, той е приятел на нейния приятел. Та така.Още като го видях и адски ми хареса,а явно и аз на него,скоро след това излязохме и - бам. Ето ни
    maDamn

Любов няма...мислиш си,че обичаш някой и не можеш без него,до като не разбереш истинското му лице.
    За това дръжте враговете си близо, но ''приятелите ''си дръжте по-близо,за да ги контролирате,защото врагът поне знаеш ,че те мрази и се пазиш,но от ''приятелите' и хората ,които уж те ''обичат'',трябва да се пазиш най-много,защото не очакваш да ти забие нож в гърбът.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На улицата, до една градинка. Май. И аз не помня кога и как точно сме се запознали, просто по едно време се оказахме в една компания.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    Любов няма...мислиш си,че обичаш някой и не можеш без него,до като не разбереш истинското му лице.
    За това дръжте враговете си близо, но ''приятелите ''си дръжте по-близо,за да ги контролирате,защото врагът поне знаеш ,че те мрази и се пазиш,но от ''приятелите' и хората ,които уж те ''обичат'',трябва да се пазиш най-много,защото не очакваш да ти забие нож в гърбът.
    Е недей така песимистично. Любовта я има и никога няма да изчезне.. друг е въпроса дали ще е за дълго или за кратко тая любов между дадената двойка. Нали все пак трябва да се почувстваме пълноценни и живи дори и за малко. На който какъвто му е късмета
    Don't Worry, Be Happy.

Цитирай Първоначално написано от KiKo0o Виж мнението
    Е недей така песимистично. Любовта я има и никога няма да изчезне.. друг е въпроса дали ще е за дълго или за кратко тая любов между дадената двойка. Нали все пак трябва да се почувстваме пълноценни и живи дори и за малко. На който какъвто му е късмета
    И как да не е песимистично....като човека,който обичах до смърт и съм правила невъзможни неща,за да сме заедно ми заби нож в гърбът...

Ами не винаги съдбата е на твоя страна но такъв е животът. И на мен са ми забивали ножове в гърба и други подобни случки са ставали но продължавам напред и гледам да ги забравя макар и да бъде трудно.
    Don't Worry, Be Happy.

Голям фен Аватара на magita
    ^^ Е ... излагаш се! Всеки трябва да мине през разбитото сърце, за да разбере какво има, какво може да има, какво е имал и тн...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    ^^ Е ... излагаш се! Всеки трябва да мине през разбитото сърце, за да разбере какво има, какво може да има, какво е имал и тн...
    Само,че с разликата,че аз обичах една наркоманска утрепка,но си беше мойта утрепка..

Голям фен Аватара на magita
    разликата е, че в живота ти ще минат още толкова много хора... отрепки, боклуци, тапаци, идиоти, секви... Разликата е там, че също така ще минат и прекрасни хора... И накрая ще дойде някой/я, които нито ще те предават, нито ще ти правят мизерии (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Още съм в търсене...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    В гимназията. Никого не познавах. Той ми се стори чисто на външен вид още първия ден, като най-красивото момче в класа. Като цяло в началото нищо. Всичко ми беше ново и интересно и просто си разменяхме по някоя дума. Месец по-късно се преместих да седя до него най-нахално . Една съученичка ми подметна, че той май ме харесвал. Аз се пошегувах, че едно друго момче я харесва и решихме двете да поемем тайна мисия едната да гаджоса другата (хаха детска работа). То пък се оказа, че той наистина ме харесвал. Станах малко по-смела и хоп - тръгнахме.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

е все пак до днешно време си чакам принца на бял кон ... ;х

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Истина е,че се случва точно когато най-малко очакваш...
    Аз я намерих на място където не съм и предполагал че ще я намеря,в момент,в който изобщо не съм вярвал че съществува и че ще я срещна изобщо...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

У молаа

Цитирай Първоначално написано от SunnY-girL Виж мнението
    е все пак до днешно време си чакам принца на бял кон ... ;х
    Хаха в днешно време ако чакаш принца най- много само коня да получиш..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Хаха в днешно време ако чакаш принца най- много само коня да получиш..
    По-добре да целува жабите наред, нали?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

У молаа
    Сериозно ли we? да не е рошава коса и големи слънчеви очила.Ем-утата ли какви беха?

SunnY-girL, съжалявам, но изгубих коня си

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    Сериозно ли we? да не е рошава коса и големи слънчеви очила.Ем-утата ли какви беха?
    Ее само емота ли ходят в мола??

И аз си чакам принцесата ама ей го на 19 години станах и още не се е появила ама... уви
    Don't Worry, Be Happy.

Ее само емота ли ходят в мола??
    Общо взето.. то стоките дето са в молЪ го има и на битака 10 пъти по-евтино :d
    Така,че кв'o излиза..дали ще си земеш от битака или молЪ е все тая
    А ако си го зема същото нещо от витошка ще е тройно по-скъпо и от молът

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Запознахме се в едно заведение , покрай най-добрата ми приятелка, той е приятел на нейния приятел.
    +++++
    Само дето в началото не го понасях, въобще не исках да имам нищо общо с него, защото ми изглеждаше тип ,,вижте ме кой съм,, а аз не си падам по такъв тип момчета.Въобще край него винаги имаше момичета, а аз тотално го игнорирах винаги когато излизаме в компания и него ,явно това го дразнеше.Постоянно беше център на внимание и той реши да остави питомното за да гони дивото Не съм очаквала, че нещата ще стигнат до тук..Но съм щастлива, той се промени много, аз също.Научихме много неща, преживяхме много неща заедно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си