.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    съвсем случайно на една хижа ооо никога няма да забравя този миг.. беше прекрасно ^_^ аз бях навлечена като чувал заради студа и толкова рошава и несвързана със заобикалящия ме свят а той.. той просто стоеше на една маса с мен и погледите ни се срещнаха... и аз му отмъкнах киселите краставички но след това се случиха толкова неща... ох историята е дълга... но го обичам!!!!! :3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    По-добре да целува жабите наред, нали?!
    Всъщност, да...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Запознахме се в моята класна стая в училище преди 3 години....той ме мяркаше всеки ден от вратата и уж случайно се сблъскахме и той използва шанса да ми се представи... като по филмите точно тогава не ми е минало и през ум какъв пожар ще избухне

Мега фен
    в биг брадър , голям брат - нали там е целия свят вече ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В този форум. И 2 седмици някъде след това се видяхме на живо на разходка в Борисовата. Утре правим година и половина.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    violet на колко години си ? ;p

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
    В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
    С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно
    Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на tori
    Ходих да взема мамутчо от училище и там се запознахме. :д После имаше момент от 2-3-4 месеца, дето не сме се виждали и после като почнахме да излизаме, до ден днешен всеки ден.

Във форум на моя много любима японска група. И после той ми писа във фейсбук. Пълен ужас! xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Една среща на шега,на един купон,стигна до 2 годишна връзка ;д

Мега фен Аватара на Hilary_
    Просто се огледах какво се случва около мен.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    В двора на едно училище, където едни познати се бяха събрали да играят баскетбол. Беше любов от пръв поглед и продължава вече 3 години и няколко месеца...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно.
    Ето това е един много добър пример, че човек никога не може да е напълно убеден в нещо колкото и да е сигурен в себе си и че фразата: "Никога не казвай никога!" е напълно вярна и работеща.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ето това е един много добър пример, че човек никога не може да е напълно убеден в нещо колкото и да е сигурен в себе си и че фразата: "Никога не казвай никога!" е напълно вярна и работеща.
    А бе случаят не беше като да съм си казала "никога!!!", аз просто не го вярвах, защото обстоятелствата са особени. Но както и да е.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На работа. Преди 6 месеца :Д . Беше ми първите два дни на обучението. Прехвърлиха го в готиния отдел, аз бях на старата му позиция. След което спря да работи при нас, и мен ме прехвърлиха тогава в готиния отдел чак :Д
    Много го хресвах през цялото време, обаче си мълчах и излизах с някакви други типове, защото мислех, че нищо няма да се случи никога, защото той си изглеждаше влюбен в друго девойче.

И, преди 1 месец започнахме да излизаме на бира, и аз бях залитнала по един друг, та си споделяхме мъката кой в кого влюбен, след което продължихме да и излизаме, и още излизаме, и е някакво много сладко, като в 10ти клас. Гледаме се в очите, държим се за ръце, целуваме се :Д

Това е много по хубаво, от колкото с предишните, с които просто спях, и не исках да ги държа за ръка
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На парапета в гимназията преди 2 години. Запозна ни едно момиче. Гледахме се и се здрависвахме може би 5 минути, като повтаряхме на момичето, което ни запозна, че е лудо Още тогава ми прищракна нещо. По някое време се усетихме и си пуснахме ръцете....останалото е история

anonymous708973
    Guest
    В тоя форум :д. Излязохме, без никакви намерения... освен неговите да се увери, че съм "малка, все още глупава и високомерна", хаха...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък
    4 месеца по-късно оставих доста добре функционираща връзка, за да бъда с него. Вчера направихме година и месец.
    Изключително е за мен, защото аз трудно мога да бъда изненадана... а той от самото начало ме изненадва със сериозното си отношение към мен.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    На парапета в гимназията преди 2 години. Запозна ни едно момиче. Гледахме се и се здрависвахме може би 5 минути, като повтаряхме на момичето, което ни запозна, че е лудо Още тогава ми прищракна нещо. По някое време се усетихме и си пуснахме ръцете....останалото е история

Сладко звучи.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.
    Аз не мога да се похваля с толкова богат списък и се чувствам скучна. : ((
    Последно редактирано от paradosou : 11-25-2012 на 13:40

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
    В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
    С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно
    Това е най - странното, че винаги става на нетипични места ... с бившата ми любов се бяхме запознали на Боровец. Карах си ски по ястребец и без да искам я блъснах и паднахме на снега и от там се качихме заедно на лифта и стана работата.
    Don't Worry, Be Happy.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Този форум.
    От бая време му бях хвърлила око, исках само да се запознаем, интересен ми беше.
    За втори път сме заедно, но сега съм наистина щастлива и .. много влюбена <3 ..

Имала съм много гаджета ,но само 2 пъти срещтнах голямата си любов.
    Първият път беше в кибер пространстовото и 4г бяхме заедно.
    2-рият беше в elmaz.com,дори нямаше снимки,но той ме хареса ,решихме и се видяхме.Така,че първата ни среща беше пред билата в моя квартал колкото и налудничево да звучи беше любов и страст от пръв поглед.После той ме заведе в тях и не се разделяхме 1 седмица бяхме заедно nonstop.Бяхме заедно 8месеца.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Този форум.
    От бая време му бях хвърлила око, исках само да се запознаем, интересен ми беше.
    Ааа, я, я?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Този форум.

Още една форумна двойка а? Я раздуйте

ИНаче по темата : в този форум и днес правим година и половина <3

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Още една форумна двойка а? Я раздуйте
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ааа, я, я?
    Чакайте, да съм сигурна, че съм го оплела вече тотално и тогава ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си