- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде намерихте любовта?
съвсем случайно на една хижаооо никога няма да забравя този миг.. беше прекрасно ^_^ аз бях навлечена като чувал заради студа и толкова рошава и несвързана със заобикалящия ме свят
а той.. той просто стоеше на една маса с мен и погледите ни се срещнаха... и аз му отмъкнах киселите краставички
но след това се случиха толкова неща... ох историята е дълга... но го обичам!!!!! :3
Запознахме се в моята класна стая в училище преди 3 години....той ме мяркаше всеки ден от вратата и уж случайно се сблъскахме и той използва шанса да ми се представи... като по филмите точнотогава не ми е минало и през ум какъв пожар ще избухне
![]()
![]()
![]()
в биг брадър , голям брат - нали там е целия свят вече ...![]()
Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В този форум.И 2 седмици някъде след това се видяхме на живо на разходка в Борисовата. Утре правим година и половина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
violet на колко години си ? ;p
Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно![]()
Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.
И спря да се върти за миг земята..
Ходих да взема мамутчо от училище и там се запознахме. :д После имаше момент от 2-3-4 месеца, дето не сме се виждали и после като почнахме да излизаме, до ден днешен всеки ден.
Във форум на моя много любима японска група. И после той ми писа във фейсбук. Пълен ужас! xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Просто се огледах какво се случва около мен.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В двора на едно училище, където едни познати се бяха събрали да играят баскетбол. Беше любов от пръв поглед и продължава вече 3 години и няколко месеца...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
На работа. Преди 6 месеца :Д . Беше ми първите два дни на обучението. Прехвърлиха го в готиния отдел, аз бях на старата му позиция. След което спря да работи при нас, и мен ме прехвърлиха тогава в готиния отдел чак :Д
Много го хресвах през цялото време, обаче си мълчах и излизах с някакви други типове, защото мислех, че нищо няма да се случи никога, защото той си изглеждаше влюбен в друго девойче.
И, преди 1 месец започнахме да излизаме на бира, и аз бях залитнала по един друг, та си споделяхме мъката кой в кого влюбен, след което продължихме да и излизаме, и още излизаме, и е някакво много сладко, като в 10ти клас. Гледаме се в очите, държим се за ръце, целуваме се :Д
Това е много по хубаво, от колкото с предишните, с които просто спях, и не исках да ги държа за ръка![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На парапета в гимназията преди 2 години.Запозна ни едно момиче. Гледахме се и се здрависвахме може би 5 минути, като повтаряхме на момичето, което ни запозна, че е лудо
Още тогава ми прищракна нещо. По някое време се усетихме и си пуснахме ръцете....останалото е история
![]()
В тоя форум :д. Излязохме, без никакви намерения... освен неговите да се увери, че съм "малка, все още глупава и високомерна", хаха...
4 месеца по-късно оставих доста добре функционираща връзка, за да бъда с него. Вчера направихме година и месец.
Изключително е за мен, защото аз трудно мога да бъда изненадана... а той от самото начало ме изненадва със сериозното си отношение към мен.![]()
Този форум.
От бая време му бях хвърлила око, исках само да се запознаем, интересен ми беше.
За втори път сме заедно, но сега съм наистина щастлива и .. много влюбена <3 ..
Имала съм много гаджета ,но само 2 пъти срещтнах голямата си любов.
Първият път беше в кибер пространстовотои 4г бяхме заедно.
2-рият беше в elmaz.com,дори нямаше снимки,но той ме хареса ,решихме и се видяхме.Така,че първата ни среща беше пред билата в моя кварталколкото и налудничево да звучи
беше любов и страст от пръв поглед.После той ме заведе в тях и не се разделяхме 1 седмица бяхме заедно nonstop.Бяхме заедно 8месеца.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!