.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно.
    Ето това е един много добър пример, че човек никога не може да е напълно убеден в нещо колкото и да е сигурен в себе си и че фразата: "Никога не казвай никога!" е напълно вярна и работеща.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ето това е един много добър пример, че човек никога не може да е напълно убеден в нещо колкото и да е сигурен в себе си и че фразата: "Никога не казвай никога!" е напълно вярна и работеща.
    А бе случаят не беше като да съм си казала "никога!!!", аз просто не го вярвах, защото обстоятелствата са особени. Но както и да е.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    В тоя форум :д. Излязохме, без никакви намерения... освен неговите да се увери, че съм "малка, все още глупава и високомерна", хаха...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък
    4 месеца по-късно оставих доста добре функционираща връзка, за да бъда с него. Вчера направихме година и месец.
    Изключително е за мен, защото аз трудно мога да бъда изненадана... а той от самото начало ме изненадва със сериозното си отношение към мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си