Здравейте имам следния проблем-попринцип не си изключвам често компа.Вчера трябваша да го рестартирам.Когато се опитах да го пусна започва да издава странен дрънкащ звук и започва да се пуска и изключва през 3-4 секунди.Реших проблема като го тупнах с крак 2 пъти и той се оправи.Въпроса ми е дали може да стане пак и ако да трябва ли да го занеса на ремонт
по-добре не го удряй/ритай, но ако не разбираш и няма кой да ти помогне, го занеси на сервиз
да имаш липсващи дялове на харда?
може и от захранването да е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.