.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ПРОБЛЕМ

Cool ПРОБЛЕМ

Здравейте имам следния проблем-попринцип не си изключвам често компа.Вчера трябваша да го рестартирам.Когато се опитах да го пусна започва да издава странен дрънкащ звук и започва да се пуска и изключва през 3-4 секунди.Реших проблема като го тупнах с крак 2 пъти и той се оправи.Въпроса ми е дали може да стане пак и ако да трябва ли да го занеса на ремонт

Мега фен
    по-добре не го удряй/ритай, но ако не разбираш и няма кой да ти помогне, го занеси на сервиз

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да имаш липсващи дялове на харда?
    може и от захранването да е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    да имаш липсващи дялове на харда?
    може и от захранването да е
    Да ве изтощила му се е батерията на BIOS-а...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Да ве изтощила му се е батерията на BIOS-а...
    или изгорял кондензатор
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си