.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

^^ някакъв съвет?

Здравейте на всички... ^^ Не не няма да говоря пак за онова момче. С него приключихме и ... колкото и да опитвах до последно не се получи. Чувствах вина ... поради това че ревнувах толкова много и исках да се поправя, да се раздам и тогава да ми каже край, а не когато бях онова ужасно същество, което аз самата не можех да позная.Както и да е,знам че вината не е само в мен i каквото било било. Та наскоро започнах да си пиша с едно момче. Една година по голям е. Ходела съм с него но то не беше ходене има няма 1 седмица,затова не го приемам за връзка. Лапешка работа си беше. Но винаги съм го харесвала, и ми е бил тръпка. Дори когато бях с това миналото момче и го обичах страшно много, все като го видех и .... настръхвах цялата. И започнахме да се виждаме,всеки ден идва до училището ми, звъни ми всяка вечер, пишем си.Държи се мило, оказа се, че е по различен от тази представа която аз си бях изградила преди 2 години. Той наскоро също като мен приключи една връзка с едно момиче с което бяха 2 месеца. И гледам разни коментари пак по снимките от рода на "позната усмивка" " на теб ти отива повече отколкото на мен" и си помислих че не е много сериозен към мен. Говорихме без да овъртам и той ми каза, че не е с мен за да я забрави. Каза ми, че никога не я е обичал и че намеренията му към мен са сериозни. И искал аз да съм момичето с него. Абе говорим си, казва ми ги тези неща но някак се държи по отдръпнато. И се чудя дали не е заинтересован много или ... абе усещтам една такава преграда между нас. НЕ мога да си обесня защо. Иначе се бяхме разбрали да не избързваме, малко по малко да стават нещата. Знам че точно сега не е много правилно да започвам някаква връзка, особено след бившия ми. Много ме болеше първите няколко дена, но сега дори като знам, че ще излиза с някакви момичета .. не чувствам нищо. Не знам защо, надявам се да не е временно и причината да не е това момче, искам винаги да съм така. До преди няколко дена се събуждах с някакви гадни сънища в 3 4 сутринта, имах чувството, че даже докато спя и пак мисля за него. Но тази сутрин беше различно. Станах си и ... сякаш не чувствах нищо. Нито омраза изпитвам, нито някаква ревност след като знам че сега зарибява други и кой знае какви работи прави. Безразлично ми е .... но ако с това момче се получи,защото той в момента е единственото момче от което се интересувам по някакъв начин ще забравя по бързо бившия си, в това съм повече от убедена. Като излизам с него, и като се сетя за бившия ми и вече не ми е гадно а напротив само хубави чувства изпитвам към него. Всички наши хубави спомени и т.н. Кара ме да гледам по друг начин на нещата.Но дали да изчакам наистина 2 3 месеца още или изобщо да не опитвам? Защото ако не опитам и като остана напълно сама ще започна да се депресирам отново а наистина не искам да преживявам това отново. Не бих тръгнала с него само за да забравя миналото момче, това е тъпо знам, но аз самата го искам страшно много и като го чух как говори и тая вечер просто... от такова момче имам нужда. Не само сега а и занапред. Казах си ще ти е гадно ако трябва всяка вечер ще плача но ще го забравя и то напълно сама без да намесвам други момчета и да започвам нова връзка.Хората са казали любов с любов се забравя но аз лично не съм на това мнение. Искам го,някакси вярвам че ще се получи, защото сравнение с преди много се е променил.Мисленето му и разсъжденията. Всичко което ми казва.Вярвам му, но много ме е страх. Един вид или ще се получи и няма да съжалявам или няма да се получи и ще съм 3 пъти по съсипана. И как мога да разбера дали наистина се интересува? Защото всичко е идеално, но някакси има нещо в държанието му което... ме притеснява. Но иначе днеска бяхме седнали в морската, хвана ме за ръчичка и така си говорихме. Гушка ме. И абе... от много отдавна не съм се чувствала така. Всички ми викат че много съм се променила. Преди съм била някаква по усмихната сега станах една мълчалива, затворена. Вчера като се видях с него и всички "абе ти да не си напушена" "добре ли си" просто бях много много усмихната. Да в началото винаги е така но имам нужда да стана човека който бях. Аз самата се усещам. Просто не зная какво да правя. ;х

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    дай накратко, моля те
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз съм "за" да опиташ с него. Най-много да спечелиш, ако наистина се получат нещата. В крайна сметка, ако те е страх от болка и разочарование няма смисъл да търсиш любов. Защото когато наистина заобичаш някого ти му даваш властта да те нарани. Това й е лошото на любовта-заедно с плюсовете влачи и минусите (т.е. рисковете). Ако се опиташ да избегнеш минусите няма да се облагодетелстваш от плюсовете й. Дано да съм била полезна
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

извинявай за предния коментар, прочетох го. Е и аз имам разни в момента раздвования на желанията дали/или към едно момиче, затова разбирам объркването ти. Два месеца не е дълга връзка, която той е приключил, поне според мен едва ли е успял да изгради силни чувства към момичето, с което е бил, че да ги лекува с теб. Каквото и да мисли, не вярвам да ти каже, че е с теб за това във всеки случай, нищо, че ти е казал, че е сериозен (всеки би го казал), но това не значи, че е излъгал. От всичкото, което си написала, ще ти кажа да пробваш, тръгнете, щом има чувства един към друг, така или иначе вашето приятелство е преминало на друго ниво, нищо не губиш, ако не се получи. Можеш само да спечелиш, което искрено ти пожелавам. Бъдете щастливи!

Мерси много за отговорите ^^ А да попитам относно бившия ми след като толкова много го обичах,толкова пъти му прощавах, дори когато той направише грешка аз го търсех ... възможно ли е, изобщо нормално ли е сега да не усещам почти нищичко? Преди само при мисълта да е с някоя друга имах чувстово, че ще си умра от болка.Нямах търпение да се прибера след училище да го чуя или да се видя с него. Липсваше ми постоянно. А сега ... ми е някакво такова странно. Днеска стоях и гледах една двойка и ей така изведнъж се замислих ако го видя него с някое момиче ей така прегърнати или да си говорят така както правеше с мен и ... айде да не кажа нищо не усетих но не беше чак така както съм си мислела. Дали само сега ще ми е така тъй като наскоро се разделихме и да е някакъв период през който .. абе не мога да си го обесня. Сеедно още да не съм осъзнала напълно нещата? Просто дори липса не усещам ;х

Град
    Sofia
    Толкова бях претръпнала от болка от бившия си, че чак на втория месец след като го зарязах разбрах какво се е случило. Нищо странно няма. Според мен си е направо нормално.

Цитирай Първоначално написано от ninaa12 Виж мнението
    Мерси много за отговорите ^^ А да попитам относно бившия ми след като толкова много го обичах,толкова пъти му прощавах, дори когато той направише грешка аз го търсех ... възможно ли е, изобщо нормално ли е сега да не усещам почти нищичко? Преди само при мисълта да е с някоя друга имах чувстово, че ще си умра от болка.Нямах търпение да се прибера след училище да го чуя или да се видя с него. Липсваше ми постоянно. А сега ... ми е някакво такова странно. Днеска стоях и гледах една двойка и ей така изведнъж се замислих ако го видя него с някое момиче ей така прегърнати или да си говорят така както правеше с мен и ... айде да не кажа нищо не усетих но не беше чак така както съм си мислела. Дали само сега ще ми е така тъй като наскоро се разделихме и да е някакъв период през който .. абе не мога да си го обесня. Сеедно още да не съм осъзнала напълно нещата? Просто дори липса не усещам ;х
    е та много ясно!

Това означава ли че най-трудното тепърва предстои? :д Сега наистина ми е някакво умряло,никакво,безразлично гадно ми става за секунди и веднага ми минава казвам си да хубаво беше, но просто този човек не си заслужаваше не беше за теб и болката отминава. Не искам да стане така че след 2 месеца да седна да цивря, сещайки се за връзката ни. ;[

Град
    Sofia
    Апф това кой как реагира си е индивидуално. Не съм седнала след два месеца да рева и т.н. Просто тотално го осъзнах и го приех като факт. Всм и аз си ги мислех всички тия неща "че не си заслужава" "че така е по-добре" и наистина Е. Друг е въпроса, че и до днес ме измъчва това, че не се разбрахме, че не си обяснихме, че просто така стана, че всеки ден се налага да се виждаме, а вече година и половина и дума не си обелваме. Тия неща ще са ми винаги мъчни и чудни, но не плача и не страдам така както страдах докато бяхме заедно. И съм щастлива. Това е една прашинка в сравнение с всички други щастливи мисли, които имам. Времето лекува всичко. От теб си зависи дали ще изпадаш в кризи или не. : ))

Това означава ли че най-трудното тепърва предстои? :д Сега наистина ми е някакво умряло,никакво,безразлично гадно ми става за секунди и веднага ми минава казвам си да хубаво беше, но просто този човек не си заслужаваше не беше за теб и болката отминава. Не искам да стане така че след 2 месеца да седна да цивря, сещайки се за връзката ни. ;[
    ако си щастлива в новата си връзка, ако я започнеш, всичко ще е наред.

сега да не усещам почти нищичко?
    Точно за това чувство говорех...
    Ти,не го обичаш и никога не си го обичала...Това е просто една красива илюзия.
    3ащото думичката ''любов'' е само психологическо понятие възприемано от по-наивните хора като истина.
    Вярвайте си ,не пречи.После обаче ти ще страдаш,не аз.

еее, филма, стига бе! Може да го е обичала, пък, обаче да е бил голямо говедо и да е станала от обичаща в безразлична към него именно поради тази причина, не така! Голяма драма!

^^ брат,любовта е до време..после свикваш с човека до теб и нищо повече.
    Но нали знаеш,няма незаменими хора....

до одеве кво говори?

^^ Мойта любов е траела най-много 3 месеца,после всичко е фалш.Като човека до теб,дето уж те ''обича'',прави грешка след грешка и постоянно те разочарова ,не спира да те наранява постоянно, просто любовта ти се изпарява за секунди.

па говори за себе си.

^^ ,oo има ги стотици бройки от тоя тип хора ...гадни хора.
    и мен ме превърнаха в гаден човек :d повярвай ми,по-добре е..
    Чувстваш се отлично.

много ли си лош?

^^ много съм лоша.
    Толко съм гадна ,че моя бившият го пратих в затвора : ))) без да ми мигне окото..еми нема как трябваше да ми плати за нанесените ми рани...

е толкова ли те е пребивал?

^^ спукана глава добре ли ти звучи?
    достатъчно ли е?
    наркодилърство и криене на дрогата във тех добре ли ти звучи?

ей, извинявай, тоя вярно не е бил нормален. Не те прави лоша това, че си го пратила в затвора, даже си направила услуга на обществото и е похвално, че не те е било страх да го направиш и си го направила.

^^ старax?
    това ми е непознато много отдавна..
    благодариние на него ..
    то и аз се бях пристрастила..без станала толко зависима,че продадох и заложих сичко ,зада си земам дневната доза..но се оттървах от тея лайна ,от 2 месеца съм чиста.Пролетта за месец съм свалила 30кг от дрогата.
    Ама и сичко ми се прееба,бъбреци,кости и стави...смалих се и с 5см

браво, че си се осъзнала. Похвално е. Наистина.

Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    ^^ старax?
    това ми е непознато много отдавна..
    благодариние на него ..
    то и аз се бях пристрастила..без станала толко зависима,че продадох и заложих сичко ,зада си земам дневната доза..но се оттървах от тея лайна ,от 2 месеца съм чиста.Пролетта за месец съм свалила 30кг от дрогата.
    Ама и сичко ми се прееба,бъбреци,кости и стави...смалих се и с 5см
    Аре, па, ти....

А, ти, за да си с такъв човек, че и да ти спукат главата що за стока трябва да си? М?

О, и я ми кажи след спирането на кой наркотик се СВАЛЯТ килограми? Ако отговорът е "марихуана" отиди да се гръмнеш, хахаха.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си