- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ^^ някакъв съвет?
Успя да ме направи утрепка,но аз пак се изправих ,отново сама и продължих без да се обръщам назад.
Не успя да ме срине,когато трябваше да падна се задържах.
Сега,обаче аз се смея последна и повярвай много ми е гот...
3ащото благодарение на него и видях смъртта очи в очи.
Дреме ми на кура за наркоманските ти истории - не сме те карали ние да го правиш. Защо атеншън хорваш в темата на готината девойка? Като си толкова "закъсала" си пусни собствена тема - не сме в комуната, че всичко да е общо.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ще се радвам да чуя още мненияОх, не знам какво става ама ми е много забавно,спокойно, и сякаш не ми пука. Направо чак се притеснявам. Абе даже като се сетя за хубавите ми моменти с него ... никога повече не искам да ми се случват. Хубаво,хубаво колко да е хубаво. И по хубаво може да бъде. До преди 3 дена ревах направо се пръсках сега дори и обвързван да го видя окото ми няма да трепне. И не наистина го обичах но ... сякаш не съм била аз. Имам чувстовто че някой друг човек ги е изживял тези неща. Просто това момче сега ме притеснява,да 2 месеца са малко време той сам каза че не я е обичал но това което най-много ми хареса беше това че изобщо не слуша приятелите си. Много хора са ми го казвали де. Ако някой нещо каже за приятелката му и веднага скача. Нещо което бившия ми приятел не правеше тъй като той живееше за мнението им.Просто изглежда ми че знае какво иска. Абе каквото стане.
Направих си труда и прочетох цялата ти история.Моето мнение е , че трябва да дадеш шанс на това момче , явно пича иска нещо сериозно с теб ! А това , че не ти пука за бившия ти , може би идва точно от това момче ! Накратко : Щом се чувсташ добре с това момче , защо не опиташ ? Мен честно казано , 1 на милион са момичетата , с които мога да се чуствам АЙЛЯК , другите са е така за запълване на време , натисканици и т.н ! ДАЙ МУ ШАНС , УСПЕХ !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Добре,признавам че вече ми стана тъпо. Как може да зарибява момиче от моето училище. Безразлично ми беше до момента в който знаех че зарибява но не и момиче което всеки ден ми е пред очите. ;ххх Добре, какво трябва да направя сега? Да стоя и да се опитвам да не мисля за това, как нещата които пишеше на мен сега ги пише на нея. Момичето ми изглежда добро и аз като им видях веднъж един чат (уж като бяхме скъсали, после пак се събрахме) определено е заинтересована.И той сега знае че тя ще му върже и айде почна я. Уфф...друда да беше поне щях да се примиря защо точно нея. ;х
Бе ае стига бе. Аз като скъсах с бившия той се заби още първата седмица с 3 от училище. Ма като знаех, че го прави от яд, за да ме впечатли знаеш ли колко се забавлявах, че им пише неща, които е писал на мен. : ))) Зарежи миналото. Която и да беше щеше да викаш "що точно нея". Трябва ти време явно.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не. Честно казано наистина не ми пука, чак се притеснявам щот не би трябвало да е така. Но като всеки ден го виждам това момиче ае малко или много наистина ми е тъпо. Но да, спирам. Се пак той реши така,аз се съгласявам. Той едва ли го прави за да ми направи тъпо,по скоро го прави щот е единствената която му връзва. Но да спирам ако ще и заедно да ги видя,просто продължавам напред и това е. ^^ Благодаря за мненията![]()