Просто съм щастлива , нищо особено , но искам да го споделя и с вас , защото започнах да виждам все по-отчаяни хора,но защо? Никога няма да разбера човешката логика...ПРОСТО СЕ ОТПУСНЕТЕ..знам , че ще кажете много е лесно да се каже , живота е сложен , бла - бла ..... Живота не е сложен , хората са сложни , но не им позволявайте да ви пречат на щастието... Не им давайте да ви мачкат и не позволявайте да спрат любовта ви......
Любовта наистина е сложно нещо, но трябва да се изживее до край и с тъгата и с щастието , защото това е любовта...Не изпадайте в излишни драми,не си струва..Всеки се ражда сам и умира сам , вярно е , че е понякога намираме човек , който е с нас , но той или ни зарязва просто така или ние осъзнаваме, че той не е нашата мечта ,много често този човек не е любовта , а е приятел...Идеята ми е да не се губите в любовта .. сълзите са излишни...те са просто вода изтекла след някой и те не се връщат , а смеха е искра ,която пали нещо, подтиква хората към щастие....Бъдете щастливи и не им позволявайте да ви съборят...!Бъдете себе си! Нека вашето "АЗ" бъде слънцето в душите ви )) Желая щастие на всички!!

П.П. До хората без половинки .... Идва Коледа и всички влюбени души са щастливи , а другите какво ..... Добре къде е поводът да бъдем нещастни ... Повечето имаме семейство , приятели , а дори и да нямаме факта , че сме живи е напълно достатъчен повод за тост ))))) Бъдете щастливи на пук на всички !!

П.П.П. Скъпи тийнове животът не свършва с липсата на гадже и бъдете спокойни НЯМА да умрете сами ))