- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разберем имаме ли шанс ?
А пък аз седя с приятеля на момчето,в което съм влюбена(както ви казах,че в междучасията си говорят) ,и той много ме разсмива с часовете,но не го харесвам ни най-малко. Той ме заговаря и не веднъж са ни правили забележка да спрем да говорим и да се хилим в часовете. Еми така е като винаги се стреми да ме разсмива... Веднъж той си изпусна дъвката в час по български. Първо не забелязах,но после го видях да се хили и аз се разсмях. Госпожата пита какво има. И той отговори "аа нищоо...тука написах нещооо....хахахх" И аз се смях!
абе с The Smile сме двойнички,казвам ви!!!историята е СЪЩАТА ама без седенето до приятеля му,другото е същото!НО аз пък събрах смелост да го поканя да излезем.с компания.и какво стана?!сега сме заедно!предложи ми на коледното парти в училище!!!ама едва ли не на сила го избутах да излезем,а докато се отпуснеее...страшно беше!
Ех,съдба!И аз се замислих,че много си приличаме с тебе.
А и днеска една приятелка е питала момчето ,в което съм влюбена дали ме харесва и той е отговорил: "Не знам. Да,може би." Ето защо той така ме гледаше и се праскаше пред мен.
Ама той е много срамежлив,но явно вече се е престрашил и си говорим,но все аз го заговарям,за богаа....
А пък вчера като трябваше да му проверя домашното и като му отворих тетрадката и видях,че няма никакво домашно,и извиках "АААА !" И той каза : "Не,нямам домашно,не припадааай!!!"![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-07-2012 на 11:45
а пък аз след няколко месеца съм абитуриентка и най - много ще ми липсват истории като вашитерадвайте се на тези мигове и не бързайте да пораснете.. какво не бих дала да съм пак 8-ми клас
)
и аз мислех, че бившия ми клас е най - якия, но като опознах сегашния и... ще ми липсват повече :X :X
Поне аз винаги го усещам някак си,като интуицияПо принцип си личи по отношението му към теб,ако се опитва да ти привлече вниманието,да те впечатли,ако се закача.А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава.
.. Зависи и от самото момче разбира се.Но няма как винаги да знаеш,има и ситуации,в които си вадим грешни изводи и оставаме разочаровани,но се преживява.
Последно редактирано от druzilla : 12-07-2012 на 19:18
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
1.По погледа, аз когато харесвам някоя, я гледам в очите и не в циците(ако има).
2.Просто се разбира на 50% по начина на общуване.
3.Момичетата са долни.(нищо лично)