.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Renesme Cullen Виж мнението
    ъм... кротки ли сте или избухливи? малко не ми се вярва да сте и двете, но пък някои хора имат раздвоени личности
    Ами скорпиони сме,дращим се с хората,когато ни падне,но сме и добряци. А пък той крещи ,когато е около другите момчета,а аз -когато съм около приятелките си.
    Когато той е сам,е много кротък,аз също... Днеска го видях да се прибира у тях с наведена глава,много замислен беше,вървеше бавно.
    А пък в часовете също кротуваме. Само през междучасието врещим! Миналата седмица се разкрещях на една приятелка без причина. Той пък,когато някой му досажда и при мен така се случва. Странно е,но е и двете-и избухливи,и кротки...
    Днес имам напредък,ама малък-той ме заговори за кратко.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-03-2012 на 12:05

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Глупости!!!Давай смело ти.Заговори го!
    Много ме е срам,а и какво да му кажа? Здрасти и как си,мисля че ще започне да ме избягва...
    А и днеска пак ме гледаше в часовете като се обръщах назад към него. Няколко пъти беше.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-03-2012 на 12:03

Цитирай Първоначално написано от antoniq_96 Виж мнението
    Същата история при мен все аз го заговарям а той се зачервява и гледа надолу
    Да,той днеска ме заговори и аз все гледах в земята....

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    ми то ще са погледи, то ще са опити да ти привлече вниманието...
    Да,както днеска момчето,което харесвам се качи на стола и направи нещо,ддз какво,ама много странно,опита се да преметне стола с крака пред мен и все още се чудя как и не падна...

абе с The Smile сме двойнички,казвам ви!!!историята е СЪЩАТА ама без седенето до приятеля му,другото е същото!НО аз пък събрах смелост да го поканя да излезем.с компания.и какво стана?!сега сме заедно!предложи ми на коледното парти в училище!!!ама едва ли не на сила го избутах да излезем,а докато се отпуснеее...страшно беше!

Цитирай Първоначално написано от devil13666 Виж мнението
    абе с The Smile сме двойнички,казвам ви!!!историята е СЪЩАТА ама без седенето до приятеля му,другото е същото!НО аз пък събрах смелост да го поканя да излезем.с компания.и какво стана?!сега сме заедно!предложи ми на коледното парти в училище!!!ама едва ли не на сила го избутах да излезем,а докато се отпуснеее...страшно беше!
    Ех,съдба! И аз се замислих,че много си приличаме с тебе.
    А и днеска една приятелка е питала момчето ,в което съм влюбена дали ме харесва и той е отговорил: "Не знам. Да,може би." Ето защо той така ме гледаше и се праскаше пред мен.
    Ама той е много срамежлив,но явно вече се е престрашил и си говорим,но все аз го заговарям,за богаа....
    А пък вчера като трябваше да му проверя домашното и като му отворих тетрадката и видях,че няма никакво домашно,и извиках "АААА !" И той каза : "Не,нямам домашно,не припадааай!!!"
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-07-2012 на 11:45

а пък аз след няколко месеца съм абитуриентка и най - много ще ми липсват истории като вашите радвайте се на тези мигове и не бързайте да пораснете.. какво не бих дала да съм пак 8-ми клас )

Цитирай Първоначално написано от karityYy Виж мнението
    а пък аз след няколко месеца съм абитуриентка и най - много ще ми липсват истории като вашите радвайте се на тези мигове и не бързайте да пораснете.. какво не бих дала да съм пак 8-ми клас )
    Ех...аз съм седми клас...и след месеци ще се разделя с най-хубавия клас...

и аз мислех, че бившия ми клас е най - якия, но като опознах сегашния и... ще ми липсват повече :X :X

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Поне аз винаги го усещам някак си,като интуиция По принцип си личи по отношението му към теб,ако се опитва да ти привлече вниманието,да те впечатли,ако се закача.А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава. .. Зависи и от самото момче разбира се.Но няма как винаги да знаеш,има и ситуации,в които си вадим грешни изводи и оставаме разочаровани,но се преживява.
    Последно редактирано от druzilla : 12-07-2012 на 19:18
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Поне аз винаги го усещам някак си,като интуиция По принцип си личи по отношението му към теб,ако се опитва да ти привлече вниманието,да те впечатли,ако се закача.А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава. .. Зависи и от самото момче разбира се.Но няма как винаги да знаеш,има и ситуации,в които си вадим грешни изводи и оставаме разочаровани,но се преживява.
    Така е вадят се грешни изводи които водят до неприятни ситуации

Мега фен Аватара на strawberry88
    А аз лично,когато харесвам някой винаги съм усмихната до уши,когато ми говори и мисля,че това най-много ме издава. ..
    И аз съм така.

И аз така

1.По погледа, аз когато харесвам някоя, я гледам в очите и не в циците(ако има).
    2.Просто се разбира на 50% по начина на общуване.
    3.Момичетата са долни.(нищо лично)

Голям фен Аватара на slimbo
    Езикът на тялото !!

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Езикът на тялото !!
    Да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си