.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Търся принцеса

Здравейте... Аз съм млад принц, заключен от зла магия в тялото на 21 годишен студент, който си е изгубил коня. Бял, с дълга кестенява коса съм и въпреки че кралството ми беше отнето, аз все още съм достатъчно силен, за да се грижа за една принцеса. Ще направя всичко възможно да опазя девствеността й до сватбата...и ако не съм перфектен на сватбения ни ден... ще бъда перфектен през всички останали дни. За съжаление малко съм се оплел в тази непроходима и озадачаваща гора. Ще бъдете ли така добри да ме упътите през всичката тези тъмнина и неопределеност на интернет пространството навън към светлината на кулата, в която ме чака моята принцеса? Или поне можете ли да ми помогнете да си намеря коня?

Мега фен Аватара на Зайче..
    странно, ама не схващам смисъла на темата ти :Д
    като искаш "принцеса", търси си.. ние ли да ти търсим? :Д
    http://ask.fm/iwwkaa

тролололо

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    АХАХАХАХА Ако няма принцеса и коня ти върши работа.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Здравей, принце! Да знаеш, през много препятствия ще трябва да преминеш докато достигнеш своята принцеса. Навън има много принцеси. Някои се разхождат из градските градини, други се любуват покрай бляскави витрини, но внимавай - някои са пременени зли вещици. От тях трябва да се пазиш и много да внимаваш! Твоята принцеса е някъде там..и тихо чака своя принц. : ))) Успех.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Принцеее, късно, душа, късно. Саксията вече е пукната, иначе бих се прежалила.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си