.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: iphone 5

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Всичките точки са ти грешни.
    1.И айфон 5 и галакси с3 имат 16/32/64 gb версии, но самсунга има и слот за карта памет.
    2.И двата дисплея имат еднаква гъстота на пикселите, просто единия е с доста по-голям дисплей и съответно резолюция, но ако нямаш дълги пръсти е неудобен(иначе разбира се е по-добре да е с по-голям екран - в случая галакси с3), иначе на галакси с3 е по-"як" дисплея но с по-нереалистични цветове(с доста по-добър контраст и истинско черно), но е въпрос на вкус, и 2та екрана мачкат.
    3.Последното нещо по което се сравняват е мегахерци, различни чипсетове са за различни ОС-и, на самсунга може на теория да е по-бърз но операционната система на айфона е по-оптимизирана, на практика и 2та са достатъчно бързи.
    4.И в App Store и в Google Play Store има почти еднакъв брой реални приложения, като процента на безплатните е по-висок в плей стор, е ако не искаш да купуваш а да пиратстваш с андроид е елементарно(просто теглиш отнякъде инсталационния файл), докато айфона трябва да го джейлбрейкваш и т.н. досадни работи, не е хубаво. Иначе с Play Store се работи по-добре и по-лесно се намират нови приложения.
    5.Айфона печели, LTE е по-бърз от което и да е 3G(и HSPA+ е 21мбпс, не 168 ), не че в България лесно може да имаш такива скорости и зависи от оператора, иначе като бързина на уеб браузъра са сред най-добрите и 2та.
    6.И при айфон може да държиш отворени няколко приложения едновременно...

Ето ревю-сравнение http://www.gsmarena.com/iphone_5_vs_...review-837.php

Иначе са сигурно най-изпипаните и стабилни модели на пазара, но има по-нови и иновативни предложения в момента, зависи какво търси автора.

Глупости. Пълни глупости. http://www.compare-cellphones.org/Ap...-III-Quad-Core

Сравнявал съм двата телефона на ръка. Искаш да ми кажеш, че не вярвам на очите си ли ? Екрана на Galaxy S3 е много по-добър от на Iphone 5. Наистина и двата екрана са много добри, но поне за мен Galaxy s3 е варианта.

LTE е по-бърз от което и да е 3G(и HSPA+ е 21мбпс, не 168 ) -
    МОЛЯ ?! Отново глупости. HSPA+ е по-бърз и скороста е 168, поровичкай се малко в спецификациите на телефона - http://www.telecoms.com/11695/wimax-...ares-who-wins/

Последното нещо по което се сравняват е мегахерци, различни чипсетове са за различни ОС-и, на самсунга може на теория да е по-бърз но операционната система на айфона е по-оптимизирана, на практика и 2та са достатъчно бързи. -
    Бенчмарк тест да ти пратя ли ?

6.И при айфон може да държиш отворени няколко приложения едновременно...

Пак грешиш! Можеш да ги държиш като Background приложения но нямаш Taskmanager и не можеш да слушаш музика докато играеш някоя игра например. Пробвай да видим дали ще стане.

Айде и да не споменаваме за Flash-а нещо ?
    Последно редактирано от RageAgainstTheMachine : 11-24-2012 на 09:44
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си