Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine Виж мнението
Глупости. Пълни глупости. http://www.compare-cellphones.org/Ap...-III-Quad-Core

Сравнявал съм двата телефона на ръка. Искаш да ми кажеш, че не вярвам на очите си ли ? Екрана на Galaxy S3 е много по-добър от на Iphone 5. Наистина и двата екрана са много добри, но поне за мен Galaxy s3 е варианта.

LTE е по-бърз от което и да е 3G(и HSPA+ е 21мбпс, не 168 ) -
МОЛЯ ?! Отново глупости. HSPA+ е по-бърз и скороста е 168, поровичкай се малко в спецификациите на телефона - http://www.telecoms.com/11695/wimax-...ares-who-wins/

Последното нещо по което се сравняват е мегахерци, различни чипсетове са за различни ОС-и, на самсунга може на теория да е по-бърз но операционната система на айфона е по-оптимизирана, на практика и 2та са достатъчно бързи. -
Бенчмарк тест да ти пратя ли ?

6.И при айфон може да държиш отворени няколко приложения едновременно...

Пак грешиш! Можеш да ги държиш като Background приложения но нямаш Taskmanager и не можеш да слушаш музика докато играеш някоя игра например. Пробвай да видим дали ще стане.

Айде и да не споменаваме за Flash-а нещо ?
Екрана на галаксито изглежда по-як, но пробвай да сравниш в различни условия и различни изображения, ревюто което дадох е пример за това. Но е въпрос на вкус, важното е, че е по-голям.
Тая скорост на интернет няма как да я докараш в БГ, а в щатите hspa+ 168 mbps няма, докато LTE 100mbps има.
Тия бенчмарк тестове са за развлечение, какво ми сравняваш различни процесори за различни ОС-и, айфона с по-слаб хардуер може да докара същата бързина колкото на по-мощен процесор за андроид.
На айфона мога да слушам музика докато играя игра, а при андроид такс мениджър също няма(има вграден в галаксито но е добавен от самсунг или може да се дръпне от плей стор), вградения "таск мениджър" на андроид е просто хистори кои приложения си пускал последно а като ги махнеш просто ги махаш от хисторито, както при айфона, въпроса с мултитаскинга е друг, а да килл-ваш приложения в андроид е глупаво.
Флаш също официално го спряха за андроид, макар че все още може да се ползва.
Повече от година съм имал айфон 4, а сега галакси с2 от както го пуснаха на пазара, та знам за разликите между андроид и иос.