.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: iphone 5

Hybrid View

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Вече направо се осирате с тия екрани. 4 инча са предостатъчни. Старият ми телефон (sensation xe, който беше с 4.3 инча) беше супер неудобен. В автобуса толкова пъти съм бил на 1 косъм от изтърването, щото е супер неестествен в ръката. Пък к'во остава за 4.8 инча. Т'ва изобщо не е плюс. По тая логика един таблет с телефония още по-добре, а? 10 инча, идеално!
    Как може да кажеш, че ретината е банална ? Знаеш ли к'во означава банално изобщо ? Когато една технология работи префектно, няма нужда да се сменя. iOS е много, ама много по-напред от Android. Имал съм достъп и до двете ОС и съм адски доволен от iOS. Изчистено, user-friendly, стегнато, оптимизирано - всичко си е както трябва. При Андроид е такава каша, че никога повече няма да се върна на него.

П.П. Т'ва са лични впечатления в/у двете ОС от средностатистически потребител. Не ми почвайте с някви geek-ски опровергания, щото не ме интересуват.

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Вече направо се осирате с тия екрани. 4 инча са предостатъчни. Старият ми телефон (sensation xe, който беше с 4.3 инча) беше супер неудобен. В автобуса толкова пъти съм бил на 1 косъм от изтърването, щото е супер неестествен в ръката. Пък к'во остава за 4.8 инча. Т'ва изобщо не е плюс. По тая логика един таблет с телефония още по-добре, а? 10 инча, идеално!
    Как може да кажеш, че ретината е банална ? Знаеш ли к'во означава банално изобщо ? Когато една технология работи префектно, няма нужда да се сменя. iOS е много, ама много по-напред от Android. Имал съм достъп и до двете ОС и съм адски доволен от iOS. Изчистено, user-friendly, стегнато, оптимизирано - всичко си е както трябва. При Андроид е такава каша, че никога повече няма да се върна на него.

П.П. Т'ва са лични впечатления в/у двете ОС от средностатистически потребител. Не ми почвайте с някви geek-ски опровергания, щото не ме интересуват.

Да, изключително "тъпо" е да говориш за колко е достатъчно голям да е екрана на телефона и да го изтъкваш като аргумент. За теб може 4 инча да е достатъчно за друг не. Дали е удобно и дали не си преценя самия потребител. Не случайно взимаш телефона просто от рекламите по BTV. Нека не изпадам в подробности защо това е плюс.

iOS е много, ама много по-напред от Android
    Това пък къде го чу. Аман от разбирачи. Андроида е толкова усложнен колкото ти си го направиш. Може да го направиш опростен и семпъл колкото искаш стига да знаеш как. Това, че можеш да го променяш и е с отворен код и можеш да направиш или изтеглиш Custom ROM. Изтеглиш приложения за промяна на вида lock screen, menu starbar, keyboard и т.н са само един голям ПЛЮС. iOS е с един твърдо установен стандарт, който не можеш да го пипнеш и по най-малкия начин. Това писва. А ако ми отговориш не всеки разбира - със всеки телефон идва книжка в която пише всичко, ако не можеш да четеш не си за "смартфон".

И как е по-напред ? Не можеш да сравняваш две коренно различни операционни системи. Дай ми 3 неща, според теб с които ''iOS'' е по-напред от Android ?

А като не искаш "geek-ски" опровергавания не говори глупости.
    Последно редактирано от RageAgainstTheMachine : 11-24-2012 на 22:36
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си