.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: iphone 5

Threaded View

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Явно съм се изказал погрешно. Всичките ми изводи отностно двете ОС-та са на база моите нужди и предпочитания. Аз не обичам да "пипам" нещо. Щом производителят го е направил така, значи така ще бъде и съм доволен, стига да ми харесва, разбира се. Ползвам телефона за конкретни работи, не за "джиткане" щото новият lock бутон, който съм си "барнал" е суепр як и ми е кеф да си го гледам. Надявам се да разбирате за к'во говоря. Не ангажирам никого с мението си
    Най-осезаемета разлика при ежедневно ползване, която усетих след като минах на iOS е, че изобщо не забива. От както си взех въйфон ми е забил един път, когато слушах музика, свалях 2 app-а и играх asphalt 7 и то заби за 1 секунда, просто насече и толкова. При Сензацията, не знам дали конкретно тя е лабава или ОС-то, но при двуядрен процесор 1.5 гигахерцов, да ми забива почти всекидневно...Сега може и аз да не разбирам, да не съм бараникал много по оптимизацията, ама защо подяволите трябва да барам нещо, та телефона да вземе аджеба да работи като хората. При Въйфона т'ва ми харесва - пускаш го и толкова, ползваш пълния капацитет на телефончето.
    Поздрави и както казах - не ангажирам никого с мнението си, просто споделям, нали за т'ва са форумите. Тука не сме секта все пак.

П.П. Една приятелка си взе някво Сони с 4.3 инчов екран. Ама си го взе от гъзария! И сега, защото ходи с прилепнали дънки, дори не може да си го сложи в джоба и винаги си го държи в ръката. Даваш 1000 лева за нещо, което ти е повече в неудобство. Не знам, не е за мен
    Последно редактирано от Mladenoff : 11-25-2012 на 12:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си