.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на I love Music

Cool Друсали ли са ви?

Друсали ли са ви с цел да ви вкарат в леглото?

http://vbox7.com/play:22b64e42c6
    Последно редактирано от I love Music : 11-23-2012 на 22:54

За такова нещо не знам , но не един или два пъти се е случвало да идем в друг град на заведение/дискотека и да ни нахакат "нещо" в пиенето...
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    е ти утепа коча с лопатата с тая тема
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Има доста истина в клипчето.

Не, не са "ме друсали", не бих взела нищо от непознат.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ситуацията е следната:

Хващате на случаен принцип 10 броя 15 годишни при което им се дава зелена тревиста маса с гаранцията, че това е най-злия холандец който може да се намери, а всъщност е неква яка имитация.

Убеден съм че поне 5 от 10 ше се напушат зверски и ше питата за още
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence Виж мнението
    Ситуацията е следната:

Хващате на случаен принцип 10 броя 15 годишни при което им се дава зелена тревиста маса с гаранцията, че това е най-злия холандец който може да се намери, а всъщност е неква яка имитация.

Ама те няма да искат (или поне могат) да правят секс след това - какъв е смисъла? Некрофилия ли?

Град
    София
    идеята ми е друга, самовнушението може да бъде водеща сила при липса на друга ;д
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Banned Супер фен
    идеята ми е друга, самовнушението може да бъде водеща сила при липса на друга ;д
    О, да, съгласна съм.

Това, като да организираш купон, да кажеш, че в пуншът има алкохол и да наблюдаваш 'пияните хора'.

По същата логика и да кажеш на някоя тъпа пичка "Сложих ти еди-къв си афродизиак в питието" тя ще усети "влиянието" му.

(Както й ако й кажеш и покажеш "Аз съм голям мъж и ти ще спиш с мен" - помислете си.)

Голям фен Аватара на besso
    Нагледал съм се и съм се наслушал на какви ли не истории. Просто не си изпускайте питието от очи и за миг, ако не искате да ви се случи нещо лошо. Особено ако сте момиче и сте малка компания.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не, но са се опитвали да надрусат моя приятелка.
    идва някакъв, как се казваш, аз му казвам, че си имам приятел и да не ме занимава, отива при приятелката ми, тя си казва името, той иска да я черпи, тя отива до тоалетната, той й взима питието, връща го като количество-двойно с някакъв различен цвят и миришещо странно.
    всякакви ги има и много се притеснявам понякога.
    а клипчето е показателно и стресиращо до една или друга степен, така че да, определено бих помислила добре, ако някой ми предложи нещо такова (което уж е по-''безобидно'' отколкото хероин/кокаин)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    клипчето го пускат по училищата - и в нашето са го пускали + едно за цигарите.... случвало се е да опитат да надрусат братовчедка ми

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Веднъж един дойде при мен, аз си имах водка, но я взех само за да имам нещо за пиене и той ми се водеше познат, виждала съм го два макс три пъти и направо си ме попита дали искам да ми даде нещо по-така. Аз естествено отказах, казах му да ми се маха от главата и отидох да танцувам. След малко се връщам, добре че не бях пияна и съм забелязала, че вкуса и беше някакъв променен ммм като ддз не е същото, а и цвета и беше станал леко мъгляв. Трябва винаги да си нащрек за такива неща.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Опитвали са се, но винаги съм отказвала. Това е най-сигурния вариант, че ще се предпазиш. Не мога да си представя да взема нещо от непознат и после да завися от него.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на Mladenoff
    На т'ва момиче проблемите му са от кофти компанията, с която се е друсала. Ти като се напиеш и си пак при подобни хора - ефекта не е много по-различен. Друг е въпросът, че екса не е хава.

Круши аз бери?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Друсали ли са ви с цел да ви вкарат в леглото?

http://vbox7.com/play:22b64e42c6
    roni_roni
    Ебания спамер

Ситуацията е следната:

Тихо, някои се изхранваме благодарение на тия дечица.

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Друсали са ме само на колянце

Веднъж една руса мадама на около 25-26 се опита да ме надруса и да спи с мен , но стана неизбежното ... събудих се

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Тихо, някои се изхранваме благодарение на тия дечица.
    мен ми е кофти за дечицата че испускат истинското разцепване ;д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ситуацията е следната:

Нищо общо .. плюс тва половината тийнове са пушили вече, тъй че едва ли много можеш да ги подлъжеш с трева ...

Иначе не се движа в подобни среди, където някой непознат може да ми предложи ... Хората с които се събирам и излизам и прочие са все хора, които познавам .. Иначе имам приятели, които са ми предлагали (не екстази) .. но пък знам, че дори и да пробвам, никой от тях няма да ми направи нищо.. по простата причина, че ги познавам много добре

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Нищо общо .. плюс тва половината тийнове са пушили вече, тъй че едва ли много можеш да ги подлъжеш с трева ...

Иначе не се движа в подобни среди, където някой непознат може да ми предложи ... Хората с които се събирам и излизам и прочие са все хора, които познавам .. Иначе имам приятели, които са ми предлагали (не екстази) .. но пък знам, че дори и да пробвам, никой от тях няма да ми направи нищо.. по простата причина, че ги познавам много добре
    Най-страстния секс се прави на бонбони (екстази) то за това е измислено.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението

Приятели предатели, ако се сещаш как се разбира. Всичко се случва, след това няма да помниш, защо да не ти се порадват.
    Бонбони никой няма да ти предлага, за да те оправи, рохипнол се ползва за тази цел.

Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    Най-страстния секс се прави на бонбони (екстази) то за това е измислено.
    Не е измислено за това, търсили са заместител на тиктак

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Вики...познавам си приятелите Плюс тва и не приемам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си