- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Друсали ли са ви?
Друсали ли са ви с цел да ви вкарат в леглото?
http://vbox7.com/play:22b64e42c6
Последно редактирано от I love Music : 11-23-2012 на 22:54
За такова нещо не знам , но не един или два пъти се е случвало да идем в друг град на заведение/дискотека и да ни нахакат "нещо" в пиенето...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
е ти утепа коча с лопатата с тая тема
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Има доста истина в клипчето.
Не, не са "ме друсали", не бих взела нищо от непознат.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ситуацията е следната:
Хващате на случаен принцип 10 броя 15 годишни при което им се дава зелена тревиста маса с гаранцията, че това е най-злия холандец който може да се намери, а всъщност е неква яка имитация.
Убеден съм че поне 5 от 10 ше се напушат зверски и ше питата за още![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
идеята ми е друга, самовнушението може да бъде водеща сила при липса на друга ;д
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
О, да, съгласна съм.
Това, като да организираш купон, да кажеш, че в пуншът има алкохол и да наблюдаваш 'пияните хора'.
По същата логика и да кажеш на някоя тъпа пичка "Сложих ти еди-къв си афродизиак в питието" тя ще усети "влиянието" му.
(Както й ако й кажеш и покажеш "Аз съм голям мъж и ти ще спиш с мен" - помислете си.)
Нагледал съм се и съм се наслушал на какви ли не истории. Просто не си изпускайте питието от очи и за миг, ако не искате да ви се случи нещо лошо. Особено ако сте момиче и сте малка компания.
не, но са се опитвали да надрусат моя приятелка.
идва някакъв, как се казваш, аз му казвам, че си имам приятел и да не ме занимава, отива при приятелката ми, тя си казва името, той иска да я черпи, тя отива до тоалетната, той й взима питието, връща го като количество-двойно с някакъв различен цвят и миришещо странно.
всякакви ги има и много се притеснявам понякога.
а клипчето е показателно и стресиращо до една или друга степен, така че да, определено бих помислила добре, ако някой ми предложи нещо такова (което уж е по-''безобидно'' отколкото хероин/кокаин)
клипчето го пускат по училищата - и в нашето са го пускали + едно за цигарите.... случвало се е да опитат да надрусат братовчедка ми
Веднъж един дойде при мен, аз си имах водка, но я взех само за да имам нещо за пиене и той ми се водеше познат, виждала съм го два макс три пъти и направо си ме попита дали искам да ми даде нещо по-така. Аз естествено отказах, казах му да ми се маха от главата и отидох да танцувам. След малко се връщам, добре че не бях пияна и съм забелязала, че вкуса и беше някакъв променен ммм като ддз не е същото, а и цвета и беше станал леко мъгляв. Трябва винаги да си нащрек за такива неща.
Опитвали са се, но винаги съм отказвала. Това е най-сигурния вариант, че ще се предпазиш. Не мога да си представя да взема нещо от непознат и после да завися от него.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
На т'ва момиче проблемите му са от кофти компанията, с която се е друсала. Ти като се напиеш и си пак при подобни хора - ефекта не е много по-различен. Друг е въпросът, че екса не е хава.
Веднъж една руса мадама на около 25-26 се опита да ме надруса и да спи с мен , но стана неизбежното ... събудих се![]()
Нищо общо .. плюс тва половината тийнове са пушили вече, тъй че едва ли много можеш да ги подлъжеш с трева ...
Иначе не се движа в подобни среди, където някой непознат може да ми предложи ... Хората с които се събирам и излизам и прочие са все хора, които познавам .. Иначе имам приятели, които са ми предлагали (не екстази) .. но пък знам, че дори и да пробвам, никой от тях няма да ми направи нищо.. по простата причина, че ги познавам много добре
Вики...познавам си приятелитеПлюс тва и не приемам