.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Толкова бях измръзнал, че не усещах почти нищо.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    А подобни думи, казани в момента на ярост винаги има доза истина... не, че момичето е уличница или нещо подобно... Но като нищо на майка му да не и е особено приятно да знае такива факти .. и особено като се има предвид, че с поколенията мисленето се променя бая...
    Не мисля, че е някаква уличница, защото го е правила навън, всъщност и на мен ми е желание

вие сте се побъркали...приемате го като някакъв спорт, че чак и адреналин си търсите и се награждавате с ордени :х WHERE'S THE LOVE

Град
    София
    Пфхаххахахахха
    Кажи ми как трябва да го приемаме и какво му е лошото на адреналина (аз бих използвал думата тръпка, адреналин има по-различно значение, поне за мен)?
    Кой го приема като спорт? Обичам секса, обичам разнообразието, колкото мразя еднообразието.

това навън е някакво чукане само...
    ами ако някой наистина ви види, много ли ще ви е приятно :/ (не ми се мисли ако са малки деца)
    да не говорим че я няма тази близост, с дрехите сте, няма мили и нежни докосвания, няма целувки по цялото тяло, няма го това усещане тяло в тяло...
    също така е и неудобно в повечето случаи.
    Всичко това се противопоставя на представите ми за любов и правенето на любов, не знам на кого са развалени обаче

Град
    София
    Следната ситуация: аз съм с годеницата си, която обичам повече от всичко на света и ме прави най-щастливия човек на света...прескачаме описанията и ненужната информация, на плажа сме, слънцето залязва, вълните шумят и страстта обваща съзнанията ни, истинска романтика и любов. Само чукане ли е?

Относно другия въпрос - именно в това е тръпката. Жалко, че не го разбираш, ама като пораснеш ти пожелавам да го разбереш. Близостта и дрехите нямат нищо общо, както милите и нежни докосвания и т.н. Общо взето говориш пълни глупости. Пък и не е казано, че се прави с цел да те видят, ами заради тръпката, както казах, или просто защото не можеш да издържите няколко часа, докато се приберете, за да го правите в легло. Просто не харесвам еднообразието в нито една форма.
    Както можеш да чукаш в легло, така можеш да правиш любов навън. Жалко, че представите ти са твърде ограничени и не знам дали моите са развалени или не, но предпочитам да са развалени, отколкото да са като твоите например. : )

Фен
    Точно така.Тряяя се натяква постоянно на някой какъв е.Треа да рухне.Треат психически атаки.Ако един човек издържи на тях,вече е готов.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    Точно така.Тряяя се натяква постоянно на някой какъв е.Треа да рухне.Треат психически атаки.Ако един човек издържи на тях,вече е готов.
    Нещо не разбрах по какъв повод го написа това.

Фен
    Ае сеа го прочети пак наново да го схванеш

Град
    София
    Не ми се прави на остроумен. Това, че не можеш да се изразяваш ясно и се включваш неадекватно, без никаква връзка с темата си е твой проблем.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    много правилно и го е казала майка и. айде , курви , вие сте

Това в никакъв случай не я прави такава. Проблема е в предоверяването към майката, аз мисля, че не би трябвало да се споделя по тази тема чак с такива поробности. Просто родителите са от друго поколение, техните разбирания са съвсем различни за тях много от нещата, които ние правим и вече са приети като нормални за тях са неправилни. (Малеее изказвам се като професор нещо ми става )
    Red or DEAD

Град
    София
    Ако нямаш доверие в собствените си родители, в кого трябва да имаш? И все пак съм напълно съгласен, че подробностите са напълно излишни, все едно на настоящото гадже да споделяш с подробности за предишни преживявания.
    Просто майката би следвало да загуби частично доверието на дъщеря си... кой как се уреди. :Д

Фен
    Кво не съм се изразил.С подробности ли да се обяснявам?Много правилно и го е казала.И требва да продължава да и го натяква.Случайно майка и да греши?НЕ.Треа да продължава докато рухне психически щерката.Сега по ясно ли е???

Правил съм секс навън с приятелката ми, близо до реката и чувството е невероятно. Далече не я прави уличница, а майката е под всякаква критика.
    [

Според мен не е трябвало да се доверява до толкова .. Вярно най-скъп и близък човек е ,ноо както каза 1 в по предните постове : "Родителите са по старо поколение ии имат други разбирания " ... Просто да спести подробностите ... А и друго майката е реагирала доста остро ,което според мен не е хубаво в случая, тъй като партньора е постоянен и не се е*бе със всеки срещнат на улицата .... Ами това е от мен мисля ,че бях достатъчно изчерпателен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си