- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чуствам се висока :(
Не се чуствам добре на 17 съм и съм висока 1.70 55 килограма съм чуствам се висока нямам приятелки по високи от 1.60 освен една която е 1.67 но понеже е много слаба изглежда по ниска харесвам и момче което е също 1.70 видимо е по слаб от мен като застана до него се чуствам ужасно приятелката ми която е 1.67 ми каза да отслабна 5 килограма и ще се чуствам по добре слабите момичета изглеждали по ниски.Може ли съвет моля ви.
Направи си операция за смаляване на ръста!!!
Последно редактирано от desibrx : 11-24-2012 на 11:41
^ Глупости. Не си дебела, но ако ще се чувстваш по-добре отслабни. Най-важното все пак е ти да се харесваш. Това, че момчето, което харесваш, е колкото теб високо не трябва да те притеснява. Има и двойки, при които момичето е по-високо, но въпреки това се обичат.
И какво като си висока!? Всички модели са по 1.70 че и повече. Пък и момчетата обожават дълги крака![]()
Аз колко искам ръст като твоя.... по-шибано е да си нисичък.. а и твоя ръст си е напълно нормален
Аз не мисля, че 55 кг са много за височината ти, която си е много добре. Не знам какво не ти харесва, а това, че приятелките ти са по-ниски какво ти пука? Няма да си ги избираш по височина, я...
Глупости не слушай какво ти говорят хората пфф, аз съм 175 си ходя на токчета и платформи ставам 185 и нагоре и пак не ми пука нали аз си се харесвам, така че не си набивай някакви комплекси, защото височината ти е перфектна![]()
Не си дебела. 1.70 не е много. Аз съм 1.67, което не е кой знае колко по-различно, нося си токчета и тн. И харесвам не особено високи момчета, имала съм гаджета по-ниски от мен и пак съм си носила токове. Така че.... хич да не ти пука...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Винаги съм си мислела, че като си висок и по-слаб, изглеждаш още по висок![]()
Аз се спичам да нося токове, щото и тези, от които не съм по-висока, ще станат по-надолу..
Come on skinny love just last the year...
Да ти имам ''проблема''.
170 са си напълно нормални сантиметри...И на мен повечето ми приятелки са 165 макс,пък аз съм 178,но това никога не ми е било кой знае какъв проблем
Аз съм 165 и винаги съм се възхищавала на високи момичета с дълги кракатова не е минус, а плюс използвай го в твоя полза...
Аз съм 172 см и 50 кг.. хората ме определят за слаба, но аз си се харесвам. И по-слаба съм била даже, но си бях направо щека, била съм и 57 кг преди години, които ми не ми личаха, заради височината. Мисля, че си добре.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
55 килограма на 170 см - би трябвало да си напълно нормална. Ръста ти също е нормален. Няма защо да се чувстваш висока, а относно отслбването, ти си преценяш колко трябва да тежиш, за да ти е добре.![]()
Когато си по-слаб изглеждаш по-висок, а не по-НИСЪК... <(-.- )>
И хич да не ти пука че си 1 и 70 и аз съм точно толкова и пак си се чекна 15 санта токчета. И моите приятелки са ниски по 1.55-65
Мацка аз кво да кажа 184 на 15 години 68 кила съм и се чувствам като някакъв мутант, позволила съм си 1-2 пъти да обуя платформи ( който ме правят поне 195 ;хх) само в присъствието на тати защото той е 207см ;д
Аз съм на 14 и съм 1.76 .. Какво да кажа?
Просто се научи да се харесваш такава каквато си. (: