- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вижте на какво смешно момиче попаднах
http://vbox7.com/play:5e6c51a084
Кво ли прави нуждата от лашкане![]()
от: nasko_plovdiv
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
нямам звук да чуя на каква музика си върти дупето, но това ми изглежда просто смехотворно жалко.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всеки има задник, ама никой не е тръгнал без гащи по улиците![]()
Ми, аз лично се съмнявам да й липсва секс :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
тука от тоя форум една да извади тяло като нейното, ей ся си режа главата и мятам у рЯката![]()
то и за тва всички коментари ше са 'глей я тая колко е жалка' хахахаха
жалко е, верно, жалкоооо![]()
всеки танцуващ на османска музика, заслужава само анално !
n00bs
Потресен съм как може да използвате думата секс при положение че е*ане звучи много по благозвучно.
А това е типично мъжкия коментар. Само как пропусна да кажеш, че завиждаме. Въобще с думата "завист" (и със словосъчетанието "женска завист") изключително много се спекулира, вади от значение и т.н.
Нормално е ти да не я виждаш като жалка, защото те възбужда.
Мен всякакви такива attention seeking изпълнения ми се виждат жалки и то много. Показването, суетeнето, опошлените жестове на тялото, казваши "Ела, Вълчо, изяж ме/наеби ме". Жалко си е.
Нещо като прекарването ми на диско- вчера. Седнах по едно време да изпия едно и наблюдавам как голи момчета се кълчат на гьобеци, свалили са си ризите и т.н. Колегата до мен ме пита дали ги намирам за секси. Явно разсъждава, че и аз съм толкова първосигнална, че като видя хубаво тяло и мога да забравя колко селяндурско е изпълнението на господата. Викам: "Да, телата са хубави, но това е просто ужасно селско".
Само че щом е критика към срещуположния пол върви. Ако е към моя си - завиждам.
Nice logic.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не знам, мене в такива мацоранки не ме възбужда телесното, щото яки пички под път и над път. Въпросът е като имаш нещо - да знаеш как да го използвашЩото най-мразИМ селкостопански кооператорки в горен десен ъгъл, които седят и само мигат на парцали. Важното е да си отворен, важното е да си купонджия, важното е да знаеш как да се забавляваш, важното е да знаеш как да флиртуваш с мъжете по НЕкурвенски начин, а НАЙ-важното е всичко това да ти идва естествено отвътре.
Всякакъв вид танци, енергични и забавни влизат в горната категория на мацки, които БИХ .... почерпил )
Като прочетох "смешно момиче" си предстарях нещо различно, знам ли няква грозна дебелана примерно. А мацката е готина и има уникално тяло. За танцовите умения няма да коментирам..
Хубаво дупе, но не и за тия ориенталски танци. За чалгията се иска гъз до земята и здрави селски прасци.