- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тоя форум е много спрял?
Защо тоя форум е много спрял? никой не влиза
и модераторите следят да изгонят хората и да
заключат темите, ако има някакъв интерес
Щото си абсолютен трол. За т'ва.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Защото...всеки се мисли за голяма работа и дефакто има само няколко теми ,които си действат целогодишно. В тях пишат едни и същи хора,тук таме някой нов , обиждат си се взаимно и си показват кирливите ризи.
Едно време не беше така и между другото ,относно модераторите - бяха много по - разбрани и свестни . Естествено,когато човек се оплаче абсолютно винаги отговорът е ' Като не ти харесва не влизай тук' .
Кофти работа,но какво да се прави . Все някога трябва да Осерат нещата .![]()
Ко стаа
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми те модовете и тая тема ще я заключат.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Спам
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
много интересен сексуален въпрос,за жалост нИ знам как да ти помогна
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
обичаш ли да ти се разхождат червейчета по хранопровода?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Това,че има реален свят не означава,че тук трябва да се пишат само простотии и никой да не е сериозен. Айде моля ви се, в днешно време всичко става по интернет. Такива класики като 'живей в реалния живот,тук е само кибер свят' вече не минават. Хората,които пишат са реални и всеки може дори да се запознае с всеки. Сайта се казва 'ТийнПРОБЛЕМ' - какъв извод да си вадя ? Но както и да е. Да я заключват модераторите, много им здраве.
то 'щот кибер пространство и за т'ва повечето раздели са наспамени 24/7
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако бях модератор каква чистка бих направила на форума...
ех![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Напълно съгласна съм с авторката и със Sunset.Когато за първи път се регнах тук кипеше от живот да се изразя така.Дизайна беше изключително жизнен и весел, а не като сега все едно сме в погребална агенция.Имаше много колоритни потребители и модераторите си вършеха работа наистина много точно.Сега наистина забелязвам една особена тенденция,която се налага тук във форума.За жалост обаче всички хубави неща не умират от само себе си, а най-честата причина е недалновидно управление като виновни не са само модераторите, а и поддържащият екип.Въпросния екип трябва да се вслушва по-често в желанията на потребителите.
Я, водичка.
Я, топличка.
И спря да се върти за миг земята..
Едно време друга бира беше, но смениха дизайна и се еба положението.
Защото си има раздели за всичко. Раздел секс не е мястото където да си пускаш теми, колкото да си запълниш времето.
Ако ти е скучно отиди пиши в Кофата. Когато хората влизат в този раздел, очакват да намерят отговор на някой важен за тях въпрос, не да четат тролските ти теми.