.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Smile Изрусяване и червена коса.

Здравейте отново :3.
    Искам да ви попитам, относнооо изрусителите на "Blond Time" http://www.rosaimpex.com/images/roza.../BlondTime.jpg 2рия тип, т.е най-високия. Пише, че изрусява до 4 тона *не са ми нужни и повече.*. Така, имам въпрос, някой използвал ли го е :С ? Щади ли косата? Препоръчвате ли го? Вече съм си го купила, моля, не ми предлагайте други ...
    И също желая да питам относно боите на aroma beauty color, или по-точно относно цвят м14 http://parfumi-kozmetika.com/common/...-SOABKEFEC.jpg . Някой използвал ли е този тип бои, на арома като цяло? А някой този цвят? Щади ли косата? Добре ли ще е, да го използвам във същия ден, в който се изрусявам или ще е по-добре да има поне един ден "почивка за косата"? Бихте лии препоръчали някои маски за коса, които да са преди изрусяването, и след самото боядисване за запазване на цвета? И отново, купила съм я, но не ми пречи да купя друга. Благодаря на всеки, отделил ми внимание :*

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз миналата година се изрусих и се боядисах червена, резултатът беше розова коса. Да си зnaеш
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Аз миналата година се изрусих и се боядисах червена, резултатът беше розова коса. Да си зnaеш
    уау... omg, ще се подготвя и за розовия варинат, поне да ми ходи, пък другото после ще му мисля DD ... или в най-добрия случай поне да се получи оранжево-розова ...

Град
    Варна/Русе
    Ще ти покажа снимка да видиш. И снимката е от първия ден на боядисването с червено. После се отми и стана цвят, на които мисля, че му викат ягодово русо.
    http://www.prikachi.com/images.php?i...5/3998305v.jpg

Обмислям варианта без обезцветяване DD... Утре ми е часа при фризьорката, но до колкото разбрах, тя иска направо само с боята, не знам, ще видя как ще стане, wish me luck ^^. После може да кача и снимка, но ще видя ;д..
    бтв, дали ще се получи розово, ако след като се боядисаш с червено изрусиш с 1 или 2 тона крайчетата на косата?

Град
    Варна/Русе
    От червено на русо, става рижаво. От опит ти го казвам
    Иначе успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си