Значи влюбена съм в най-добрия си приятел и много иска да съм с него... МНОГОООО! И не ми пука че ще си развалим приятелството, то няма да е приятелство като изпитвам чувства до болка! Така... миналата година ме харесваше и ми каза за това, приех го равнодушно, но тогава не тръгнахме, заради един проблем... Сега седим заедно в час, прибираме се заедно, ходим на кино с приятели... Той с мен се държи адски мило- съобразителен е, помага ми, дори преди няколко дни беше тичал почти километър за да ме настигне да се прибираме заедно... Вчера ходихме на кино ииии той поиска след това да се разходим малко. Обсъждахме филма (Здрач) и такива неща... По едно време стана дума за депресия и той каза, че е повече по действията, отколкото по чувствата... Е, това намек ли е? Мислех да го целуна, но не ми се отдаде възможност. Все пак мисля, че момчетата трябва да направят първата крачка, но не мога да чакам вечно, обичам го! За мен той е идеален и ако му призная ме е страх да не го загубя като приятел, въпреки че знам че е прекалено добър за да ме отблъсне. Много искам да сме заедно, защото тази връзка може би ще е най-прекрасната в живота ми! Моля кажете какво сега да правя- да му кажа ли, да го целуна ли, да помоля друг да ме ''издаде''? Дайте идеи моля, много искам да сме заедно!