Моят проблем е че съм поставена в момента пред дилема.Преди около година се запознах с 1 момче(родителите му са приятели на моите) и макар първоначално да не го забелязах, след време се усетих колко добре се чувствах в присъствието му, когато сме само двамата и как винаги има какво да се кажем.Проблемът е, че осван мен още доста момичета забелязваха тези му черти и предполагам, че макар и не в този (студент е в друг град) вероятно се среща с различни момичета.Ето тук идва и проблема на рождения му ден, макар и да не съм мислела че ще се случи спахме заедно.Ситуацията обаче се получи неловко и от тогава не сме се чували.Аз не го потърсих, понеже той си замина за университета, а и той не направи опити да се свърже с мен.Лошото е, че все пак все още го харесвам, колкото и да се опитвам да го избия от главата си.Вие как мислите да го потърся ли(страхувам се да не изглежда жалко от моя страна след като той не го направи) или да пробвам да забравя за него.
Мисля, че трябва да реша окончателно, тъй като излизам с едно момче, но не съм сигурна дали ще се получи, тъй като не мога да се отдам изцяло на ситуацията(смисъл да му отделя нужното внимание на момчето), понеже все още не съм сигурна мога ли да загърбя другия без да съм се борила до край...
Моля ви за някакъв съвет