- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Като почнах да чета темата от начало имаше много хубави разкази и стигнах до седма страница, сега обаче отзад напред прегледах последните 5-6 страници и не е същото. То и аз сега разводнявам с моите коментари, но ще спра.
Papi благодаря за загрижеността, но не се притеснявай за мен, погрижи се за себе си, аз си знам какво имам и какво изпитвам е момента. Психологията и анализите не са ти сила ! Приятелка нямам, имам нещо много повече, имам си едно прекрасно слънчице, което знае как да ме разтопи и аз не и оставам длъжен. Скоро вече няма да ни разделя разстояние и ще си я гушкам всеки път когато е до мен. Въпреки, че знам доста за жените, човек никога не може да знае всичко и се учи цял живот и от подобни теми може да научи много и нови неща !
Ще ми се да можех да пиша пак по темата, но вече няма и един незаписан жест спрямо мен тук... Много е тъжно, че не мога да се хваля с момчето си, за да ми завиждате.
^Не мога да пиша аз такива работи, не че няма... Просто съм дръвник и не мога да си описвам чувствата и жестовете, които са ги провокирали.![]()
Ако искаш да ти завиждам, ще трябва да пишеш, без причина няма да почна.
Жаб, похвали ми мусаката, за да ти завидят, ве.
„Завистта ви ни зарежда!“ както беше казал някой във фороня.
Абе, всъщност, от двете неща, които една жена трябва да умее, точно мусаката не съм я опитвал... Ама поне другото компенсира даже и да допуснем, че мусаката не струва.![]()
Не съм я опитвал. Ама, ако е попила и половината от готвенето на майка й, ще е добра.
Спокойно, не ме мисли, не знам ти с какви си излизал, ама моето момиче може да се научи на всичко, ако до сега не се е.![]()
Виждаш ли, че не е трудно да напишеш нещо хубаво за нея, стига някой да те бутне, но аз няма винаги да съм тук.
хахах, ама аз хубави неща за нея мога да пиша от тука до Русе... Темата е за друго.![]()
То ако зависи от жените, ще има 30 подобни теми, но тази е за същото, плюс още нещо.
Ако си по-добра и по-благодарна, и по-мили неща ще прави ^
Каквото си посееш, това жънеш, за щастие, или пък не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
сега си прочетох отново мнението и някои от другите по темата
след месеци, все още мисля че това че е с мен е едва ли не най-милото и върховното, нз защо не се връщам често към някакви детайли и моменти от взаимоотношенията ни, по принцип е обратното
и не съм съгласна-реципрочност не винаги има
иначе, правили сме много неща един за друг, които имат голяма стойност за мен, но предпочитам да ги пазя за себе си
и благодаря за... съвета, но написаното ми звучи като формула
ако не бях доволна от неговото отношение към мен и исках ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, ПОВЕЧЕ ОТ ОНОВА най-вероятно нямаше да съм с въпросния човек
Веднъж, като бяха ми се насъбрали много неща на главата и се чудех за кое по- напред да се притеснявам, една служителка ме навика и не ми прие документите (грешката беше в нея), още повече се паникьосах, че всичко ще отиде по дяволите. Понеже знае колко много мразя някой да ми повдига тон, камо ли да ми вика дори в ежедневието, отишъл и подал жалба за оная. :Д
Знам, че не е приятен поводът, но ми става мн хубаво, когато действа закрилнически и взима нещата в свои ръце, без да хленчи с мен коллко е несправедлив светът и да ми сплита косата, докато се депресирам.![]()
Верно е ебати милото. ^^