- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Не, аз съм ясновидец.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Здравейте!Ще ви разкажа история за момиче , с което се запознах преди 5-6 месеца . ( тъй като съм на 15 историята може да ви се стори малко детска , но на мен ми топли сърцето
) ) Така та всичко започна когато след прочутите изпити след 7-ми клас се кандидатстваше. Аз кандидатствах и ме приеха там , където исках. Разбира се проучих всички (по фб
), които бяха в същата паралелка. Имаше много красиви момичета , но аз не познавах почти никой. Единствено едно момиче ми направи впечатление и именно с красотата си
. И така първи учебен ден и т.н. много бях развълнуван , ново даскало и даскали , както и да е . На първия учебен ден не я видях веднага , но когато я зърнах сърцето ми се сви от срам
) . Тя беше толкова красива .... Може да се каже , че я харесах от пръв поглед . Не се запознахме веднага. Приятелите ми започнаха да ме “базикат“ с нея и така я харесах някак си още повече (не питайте как
) и започнах да й пиша по фб . С времето се сближихме . Стана сравнително бързо , защото много си допаднахме а й си личеше , че тя има някакъв интерес към мен. Когато д/г разчупихме леда (по фб :/ ) и се запознах и с приятелките й те ми казаха , че съм първият , който тя харесва по-сериозно и , че е по-срамежлива . На мен обаче не ми пукаше тя беше прекрасна и се държеше прекрасно с мен. Така започнахме да се сближаваме повече и повече. Ще превъртя до коледното
. Ии така коледно “парти“ - първото ни като нов клас . Беше страхотно. По това време вече се знаеше , че се харесваме . И изведнъж пуснаха една песен - балада (за бавни танци , знаете ги
) и така бях притеснен и всички ми викаха “аре е брат покани я кво толкова“ и в край на сметка я поканих с най-баналното. Искаш ли да танцуваме ^^. И тя се съгласи като каза “Добре.“ и се усмихна по начин , по който само тя може
)). Беше много хубаво танцувахме един до друг и беше вълшебно . Тогава за първи път си говорихме само двамата . И както си танцувахме тя се подхлъзна и за малко да падне , но аз не я изпуснах и й казах “Ще паднеш , внимавай
“ и тя се усмихна и ме прегърна по-силно и ме притисна до себе си
. Не бях изпитвал същото нещо с друго момиче , бях много щастлив. И исках тя да бъде моята първа приятелка (гадже). Обмислях няколко пъти как да й предложа. И в край на сметка измислих. Идеята беше да я изчакам пред тях да излезе да се разходим да си поговорим . Попитах я дали иска да излезем да й кажа нещо и тя започна да разпитва какво искам да я питам и т.н. и аз й казах , че уж съм искал да й кажа , че я харесвам . Тогава тя внезапно ме изряза с думите , че не е готова още за приятел , бях съкрушен и помислих , че всичко красиво , което сме имали е отишло на вятъра :/ . Но не беше така продължихме да си пишем и да се харесваме аз и казах , че я разбирам , защо не иска да си има приятел и т.н. Аз продължих да се държа мило към нея да й правя комплименти да й казвам колко е красива , какъв прекрасен характер има и колко много значи за мен . И така стана Свети Валентин. Попитах една моя приятелка , която е близка с нея дали може да я попита как ще реагира ако й взема нещо. Тя написа , че не иска нищо и на мен ми стана тъпо ядосах се . Поговорихме с нея за това и се оказа , че нея я е срам от класа ни и от подигравките . И в край на сметка се отказах да й взимам нещо . Когато една близка моя и нейна приятелка ми предложи да я изненадам докато сме насаме
. Съгласих се. Приготвих подаръка си и я чаках пред тях , тя не знаеше , че ще съм там тя очакваше приятелките си , защото щяха да излизат заедно. Когато ме видя много се изненада погледна ме и с усмивка на лице ме попита какво правя там. Аз и отговорих , че въпреки че тя не е искала подарък аз съм й взел тя ми благодари много и ме прегърна. Беше страхотно !!! Почувствах , че трудът и времето , което съм положил са оценени
. След точно два дена беше отново Понеделник ( време за уч-ще д: ) и аз си помислих , че тя ще започне да си говори повече с мен и да иска да сме по-близки. Но точно обратното започна да ме избягва и игнорира. Почувствах се ужасно помислих , че жестът , който съм направил е бил грешка и започнах да виня себе си за това , че я изгубих .. дори се разплаках ( за първи път заради момиче) чувствах се наистина ужасно , и след дни , когато вече се бях примирил с това , че тя е минало. Тя започна да се държи мило с мен отново , оказа се , че се е държала така , защото не е готова за приятел и не е искала да ми дава напразни надежди , но не искала да ме загуби. Почувствах се по-добре. С времето чувствата ми към нея се завърнаха все по-силни. Така и продължаваме да прекарваме моментите си заедно <3 . Може и да не сме гаджета , но все пак имаме нещо специално и аз се радвам , че съм изпитал и изпитвам такива уникални чувства с такова уникално момиче <3 <3 <3 . Благодаря на всеки , който отдели време да прочете моята история , искрено съм щастлив , че успях да я споделя с вас!
![]()
Можеш ли да си по-еднопластов?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Най-прекрасната тема в интернет въобще
Хубаво е да четеш тези красиви споделени моменти и добре (за жените), че все още има галантни и любящи мъже, защото за съжаление има и много които не само не могат да направят една жена щастлива, ами и ги нараняват. Много е тъжна статистиката за домашното насилие над жени. Всяка четвърта жена е била жертва на домашен тормоз.
Жените са най-прекрасните същества на земята, всяка една жена заслужава да е щастлива и обичана ! Нека Бог ви закриля !
Не трябва да го приемате по този начин, нямаше да звучи толкова добре ако бях написал, че само тези които заслужават или нещо подобно, а наистина мислих да напиша нещо в тази посока и дори тръгнах да пиша, че някой жени са цветя, но със бодли, но път тези които не са такива заслужават щастие. Не е нужно да споменавам тези неща, то е ясно, че има всякакви жени и пачаври, хапливи отровни змии, златотърсачки и какви ли не, но има достатъчно свестни жени и те заслужават щастие, но лошото е, че много такива жени попадат на лоши мъже и страдат.
Като почнах да чета темата от начало имаше много хубави разкази и стигнах до седма страница, сега обаче отзад напред прегледах последните 5-6 страници и не е същото. То и аз сега разводнявам с моите коментари, но ще спра.
Ще ми се да можех да пиша пак по темата, но вече няма и един незаписан жест спрямо мен тук... Много е тъжно, че не мога да се хваля с момчето си, за да ми завиждате.
^Не мога да пиша аз такива работи, не че няма... Просто съм дръвник и не мога да си описвам чувствата и жестовете, които са ги провокирали.![]()
Ако искаш да ти завиждам, ще трябва да пишеш, без причина няма да почна.
Жаб, похвали ми мусаката, за да ти завидят, ве.
„Завистта ви ни зарежда!“ както беше казал някой във фороня.
Абе, всъщност, от двете неща, които една жена трябва да умее, точно мусаката не съм я опитвал... Ама поне другото компенсира даже и да допуснем, че мусаката не струва.![]()
Не съм я опитвал. Ама, ако е попила и половината от готвенето на майка й, ще е добра.
Спокойно, не ме мисли, не знам ти с какви си излизал, ама моето момиче може да се научи на всичко, ако до сега не се е.![]()