.
Отговор в тема
Страница 26 от 26 ПървиПърви ... 162223242526
Резултати от 626 до 643 от общо 643

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението

Имам хиляди моменти с Левислава, но едва ли би искала да ги чуеш
    Левислава и Десислава изобщо не са неща, от които се интересувам. Ама като цяло е хубаво да има едно позитивно място във фороня, че стана навик да си говорим само за мръсотии и простотии.
    квак

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Левислава и Десислава изобщо не са неща, от които се интересувам. Ама като цяло е хубаво да има едно позитивно място във фороня, че стана навик да си говорим само за мръсотии и простотии.
    Е, щом не се интересуваш...

бяхме се сдърпали за простотия и лежахме на леглото.. тя играеше на някаква игричка на телефона, а аз се унесох и заспах без да се усетя.. след известно време се събуждам с нейната ръка на лицето ми и ме гледаше влюбено и ми каза да отворя уста и ми даде да опитам домашна торта, която беше приготвила, понеже ме издразни с мрънкането си по-рано през деня и искаше да се реваншира.. не беше много вкусна, ама погледът и усмивката й бяха достатъчни

Мега фен Аватара на tori
    Гадта ми, макар че вчера ме ядоса, на връщане от морето е минал през Варна, през Макдонълдс и, макар да отказах като ми звъня, все пак ме е имал предвид и ми е взел чийзбургер. <3 Много е шлядко, че иска да си дели вредната храна с мен. :3 Джънкфууд, поделен с някой специален, е всичко. Не очаквах, че някога отново ще ми е готино да ям вредна храна гола в леглото с някого. Адски ми е мило.
    квак

В случай, че не съм го повторила достатъчно пъти, снощи ме води на Shooting Range да стреляме. Казах му, че искам да ме учи, въпреки че аз вече мога(ама той това не го знаеше). Той даже излезе от работа по-рано, за да можем да стигнем там навреме.
    Супер внимателно и търпеливо ми обясняваше всичко, как да застана, къде да гледам, как да презаредя, как да държа пистолета, под какъв ъгъл да са ми лактите. Накрая ме остави да се пробвам и сама и се усети, че не стрелям за първи път, ама все пак каза че било сладко, че му разигравам такива циркове
    Вчера сутринта ми беше направил овесени ядки за закуска, и понеже имаха вкус на талаш, ми изнамери мед от някъде, а за днес беше купил някакво бадемово/кокосово мляко, за да имат изначало по-хубав вкус. <3
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Снощи диването ставал до двора да пуши и до едното местенце, та се връща при мен в леглото, докато аз спя. Пипа ме да ме събуди и вика "Писи, температура ли имаш, че ди толкова топла? Да не си болна? Да ида ли до аптека за хапчета?" и някаква ръка усещам на челото си. Едно от най-милите неща евър. <3 Като казах, че не съм болна и да спи, просто се гушна в мен и през някакво време усещах как се буди да ме гледа дали съм ок. Грижата за другия е най-милото обяснение в любов. <3
    квак

ХолиГолайти пише същите тъпотии каквито пишеше преди 8 г. Въобще не се е променила .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си