Аз пак се отбивам^^
Преди партито за рождения му ден се загрижи дали съм яла и дали няма да пия на гладен стомах, 15 пъти ми повтори да ям :д
Излишно е да споменавам как ми благодари 10 пъти, че направих някакви малки нещица за прихапване или че дадох идея на приятелите му за подарък.
И като ми се фръцка да ме пита как изглежда с това и онова... пък на мен ми текат лигите, нали :д
И като се гушнем да гледаме филм и си сложи главата на рамото ми (което по принцип ненавиждам) - толкова ми е сладичък, миличък и невинен.
И като ми разказва как като се събуди по някое време, ме целувал, пък аз съм съм се усмихвала насън :д
Вчера приятелка дойде на гости у тях, за да се видим с нея, той й направи вечеря и ни остави 2 часа да се набърборим порядъчно и само тук-там се включваше с някой въпрос или си отбелязваше някоя нова дума.
Или вчера излизам от банята и той се смее на думата "прахосмукачка" После и на "пуканки".
И като ме пита дали искам сирене към виното и аз се изненадам, а той каже "Е, наистина ли, как ще забравя да купя сирене!"
Днес само му се оплаках мимоходом, че не разбирам едни неща, той реши да ми ги обяснява, въпреки че му казах, че първо ще си прочета урока и тогава ще го питам
Ой.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-27-2014 на 13:45