.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    За най - хубавото не мога да се сетя , но винаги ще помня най - лошото !
    Беше 14-ти Февруари и с първата ми приятелка/любов трябваше да се видим , бях и купил огромно сърчице и бях чакал този ден с нетърпение..чаках си аз чаках.. и тя просто не дойде , след като чаках 2 часа като идиот и звъннах , питах я къде е какво става , а тя ми каза :"Еми сорри , обаче съм във баба на гости много исках да я видя довечера ще говорим " .. още като ми каза това знаех , че нещо не е наред..защото тя мразеше да ходи в баба и ..вечерта влезе в скайп , писах и .. чаках 10 мин. и след тези 10 мин получих един огромен роман който гласеше "Извинявай , обаче аз никога не съм те обичала , искам да се разделим съжалявам " след 1 година и 9 месеца връзка .. просто това нещо няма забравяне..
    ауч доста гадно :/ съчувствам ти...амиииииии съжалявам ,но за мен още никоя не е правила мили неща...само аз правя и без да ми се връща което ме натъжава ,но това е не мога да го променя...нямал съм сериозна приятелка до сега..нищо,че съм имал над 15 връзки..и всичките ми обясняват колко са сериозни колко ме обичат .. по дяволите знаете ли какво е обич ?! Чакам деня.. в които не само аз ще мръзна на вън за да я видя... иска ми се веднъж и мен някой да ме изчака за да ме види искам да знам ,че и аз липсвам на някой... все едно аз имам само тъжни истории ще чета ваще и ще ви се радвам :/ ще чакам моя миг ...ако дойде разбира се...

съжалявам ако има правописни грешки
    Последно редактирано от reperw : 11-26-2012 на 10:34

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    ауч доста гадно :/ съчувствам ти...амиииииии съжалявам ,но за мен още никоя не е правила мили неща...само аз правя и без да ми се връща което ме натъжава ,но това е не мога да го променя...нямал съм сериозна приятелка до сега..нищо,че съм имал над 15 връзки..и всичките ми обясняват колко са сериозни колко ме обичат .. по дяволите знаете ли какво е обич ?! Чакам деня.. в които не само аз ще мръзна на вън за да я видя... иска ми се веднъж и мен някой да ме изчака за да ме види искам да знам ,че и аз липсвам на някой... все едно аз имам само тъжни истории ще чета ваще и ще ви се радвам :/ ще чакам моя миг ...ако дойде разбира се...

съжалявам ако има правописни грешки
    Приятел, напълно те разбирам (аз съм момиче). Винаги аз правя милите неща. Даже един път, гаджето ми каза че съм го разнежила като съм му нарисувала сърце, а той ми беше ПРЕРИСУВАЛ едно сърце от АНАТОМИЯТА, беше супер просто :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си