хммммммммммммммммм..той замина за Англия да учи за 4 години, но решихме да продължим да сме заедно и каквото времето покаже. На 25 септември ставаха 11 месеца откакто сме заедно, вечерта той ми писа в скайп да слезна долу и аз първоначално някаква паника, помислих, че нещо с някой се е случило и слизам аз долу и що да видя. Баща му, понеже е много добър човечец, с един огромен шоколад милка и с един огромен лилиум. Аз просто онемях,нямах дори достатъчно думи да благодаря,просто бях в шок. Лилиумът ми е любимото цвете, но това сме говорили преди ехеееее,може би година, а точно предния ден говорих колко ми се яде шоколад с цели лещници.
Просто.Нямам думи, определено това е най-милото нещо, което някой е правил за мен, не самият факт, че е шоколад и цвете , много банално блабла, а начинът, по който ми бе поднесено и самия вид и като цяло целият замисъл,целият жест.Неописуемо беше.
Друго много миличко и запомнящо се беше, когато станаха 3 месеца,откакто сме заедно и беше януари,25. Много сняг валеше, чак на парцали. Той трябваше да дойде до нас, да си хенг аутваме, просто ей така, аз даже бях изключила коя дата е. Стана към 8 часа и се позвъни, слизам долу и го гледам леко намръщен и ми каза "Виж отзад,май си скъсах якето на един храст" и се обърна да видя и ха(!), държеше роза и се обърна ухилен до уши при вида на реакцията ми с думите "Честити 3 месеца!''. Не знам тогава дали от падащия едър сняг,пухкав или от светлината на уличната лампа, под която ясно личаха падащите снежинки, или от самия него, но тогава ми стана толкова миличко, толкова приятно. Тогава осъзнах за пръв път, че 100%-центово обичам този човек.
По-нататък най-вероятно ще ми хрумнат и още подобни флашбакс, но засега само тези ми изникнаха най-ярко в съзнанието.
Последно редактирано от cweeet : 11-26-2012 на 19:55