усеща дишането ми, усеща, когато съм неспокойна, усеща, когато съм разтревожена и в такъв момент, единственото, което го интересува е това да върне щастието и усмивката ми, толкова е загрижен
разхождахме се и ми взе цвете от един щанд за цветя и ми даде огромния си суичър за да не ми е студено, а като си тръгвахме от ресторанта, където вечеряхме и го бях съблякла, той го взе и ме облече, такъв ми е джентълмен
толкова е внимателен с мен и като се къпем заедно, толкова нежно докосва всеки сантиметър от мен и не спира да ме гледа и целува, взима хавлията и ме увива като бебе, целува шията и раменете ми, толкова е чувствено, като си мия зъбките, стои плътно зад мен, а като спим, проверява дали съм завита навсякъде, всяко негово докосване е вълшебно
заведох го в парка на училището ми и каза, че иска да ми направи спомен, да го виждам като минавам, заведе ме на тревата в шумата, лежахме си там, стоеше над мен, целуваше ме, докосваше ме, а дъжда ни мокреше като в приказка, всеки момент с него е вълшебен
мило е как ми се радва на момичешките неща и като си сложа балсам за устни, веднага ме целува и го изяжда и като имах дъвка, докато ме целуваше си я открадна и присвои и как ме храни момчешки и безразборно и ми се смее на бебешките хапки и му бях казала, че във всичките си тетрадки рисувам сърчица и влюбени нещица и видя една много сладка тетрадка на мечета, каза, че сме ние и ми я взе за да си пиша и рисувам в нея, нарисувах му първата страница и той я сгъна и си я сложи в портфейла и винаги оценява нещата, които правя, беше заспал отвит, аз го завих и като се събуди, видя, дойде при мен и ме целуна за да покаже какъв жест е това за него и като бях в тях изрязах един лист във фомата на сърце и на него написах че го обичам и му го закачих на стената до входната му врата и като леля му идвала, сърцето паднало, той като го видял взел един пирон и го заковал, за да не мърда от там, толкова ми е вълшебно момчето, насълзява ме от щастие