.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    първо искам да кажа, че момчето ми е толкова вълшебно и в момента очите ми се насълзяват от щастие
    а пък коледната ваканция, когато тъкмо бяхме приготвили коледната вечеря и се бяхме облекли специално, момчето ми пусна една от нашите песни, взе ме в обятията си и танцувахме, а преди това като пристигнах и след като си се нарадвахме, момчето ми каза, че иска да се нанеса първо, преди всичко останало, отворихме огромния ми захвърлен куфар и заедно подредихме всичко и той много се радваше колко момичешки неща има навсякъде и ми беше казал, че като ме няма му липсва как като си отвори гардероба и минава през куп женски дрехи, докато си намери неговите и преди да се видим с леля му, малкото му братовчедче и братовчедка му, аз много се притеснявах, ама много, много и го питах какво ще ме питат, дали ще ме харесат и момчето ми ме успокояваше и като бяхме с тях постоянно ме държеше до себе си и не спираше да показва колко ме обича, толкова е яко как не се притеснява от близките си, яко е и колко мило се държат те и как ни се радват и момчето ми постоянно се хвали с ястията ми и му бях казала, че винаги съм искала да си ги снимам, но все не го правя и той започна все да ми ги снима, а пък имаше много малко сняг и се бяхме отчаяли, че няма да завали и когато се прибирахме от леля му и заваля, даже натрупа, момчето ми ме бутна и аз го дръпнах и него и си лежахме сгушени в снега като по филмите и снежинките падаха върху нас, а преди това имаше една локва и той каза да сложа ли якето ми за да можеш да минеш и бяхме си направили ангелчета и отгоре над тях нарисувах сърце и е+п и на другия ден или след няколко дни като ме нямаше той беше минал от там и те още си стояли и ги беше снимал и като гледаме филм все ме целува и все се поглеждаме и като мием съдовете също, а като се къпем заедно все ми прави мустачки от пяната и един път като си учеше и аз трябваше да говоря по телефона и отидох в другата стая, в която беше студено, за да не му преча и момчето ми дойде и ми облече големия му суичър и каза, че не му е било спокойно като знае, че ще замръзна и един път мъничко се бяхме скарали и бях си легнала в студената стая и момчето ми дойде и си ме взе, взе ме на ръце и си ме занесе в другата стая, беше направил от вкусните му сандвичи, най-вкусните на света, много е яко колко е загрижен и как все ме успокоява и един път най-добрата ми приятелка беше питала как съм и той и написа с мен винаги е добре и е прав и си сложи в портфейла картичката, която му направих за коледа, а пък колко вълшебни подаръци получих от него, дори от майка му и прекрасната картичка от момчето ми, с прекрасното пожелание
    Скъпа Пав,
    Надявам се да успея да направя тази Коледа най-приказния период от живота ти, давайки ти цялата любов, на която съм способен. Това, че ти си до мен в това вълшебно време, е подарък, за какъвто не бях мечтал. Обещавам ти, че въпреки трудните ни преживявание, и минали, и предстоящи, съм до теб. Независимо какво се случи, аз продължавам да те обичам, всеки ден все по-силно.
    Весела Коледа на момичето, което ме промени и ми показа, че магия наистина съществува. :3
    обожавам го, все си го чета и го показах на всички
    толкова обичам момчето си, толкова е вълшебен, обичам го, обичам го, обичам го
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-09-2013 на 22:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си