.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Много мили жестове, думи и подаръци съм получавала. Така че очаквайте един дълъг пост за моментите, в които съм била щастлива.

На 14 февруари 2013 с класа ми бяхме избягали от час и аз звъня на моя човек, казвам му така и така, и сега отиваме еди-къде си. След има-няма половин час, той идва с цвете и шоколадови бонбони Милка /ония, които са във форма на сърце/ и идва пред всички, целува ме, казва ми някакви мили думички и "Имам още една изненада, която ще получиш малко по-късно", и всички: "О-о, колко сладко".

Давал ми е якето си, когато се разхождаме през нощта на центъра.
    И така нататък.

Но ако трябва да бъда честна, най-милите неща, които никога няма да забравя и винаги ще ме карат да се усмихна от все сърце, са направени от човек, с който не бяхме заедно и се познавахме от две седмици, когато направи първия мил жест.
    - Шегувахме се нещо, че много ми се ядат семки и той каза "Аз имам, ей сега идвам да ти ги донеса" , и аз викам "Добре" и само в следващия момент ми звъни да му отворя вратата /тъй като живеем изключително близо/, и носи семките. Беше 00:00 часа и следващите 3 часа и половина ги прекарахме заедно, говорейки се и гледайки се в очите. А малко преди да го изпратя ме прегърна толкова мило и силно, че сърцето ми се разтопи. А тогава моите родители спяха и не трябваше да разбират, че е в нас, та е беше голяма тръпка. Иначе родителите ми и до ден днешен много си го харесват, ама тогава бяхме обвързани. И.
    А на сутринта ми звъни "Спящата красавица ли е", "Хайде принцеската да отвори вратата" и само отварям и той с едни палачинки с мнооого шоколад /тъй като много обичам/, много мило ми стана.
    И така нататък, ама ще ги напиша по-късно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ВЕрно ли ги има такива бе... Малеее! (facepalm) Аз като ми сервира някой нещо такова и то след 3 години, направо няма да знам да му се смея ли, да го бия ли...
    Е, че какво толкова е направила мацката? Явно тръпката е преминала и накрая е останала само приятелска привързаност. Поне е била честна и си е казала истината, вместо да го залъгва с клишета от типа на "Не е в теб проблема, в мен е".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си