Толкова много неща ми минават през главата в момента.
Онзи ден си бяхме пуснали филм и аз естествено на 100% бях влязла във филма. В най-напрегнатия момент, поглеждам към него, за да му кажа, че нямам търпение да видя какво ще стане и виждам, че той въобще не гледа в екрана, ами си играе с пръстите на ръката ми. Мислех, че го прави машинално, а той всъщност се беше съсредоточил само в ръката ми, въобще нямаше на идея какво става във филма. Много миличко ми стана.
Ей такива дребни нещица се случват всекидневно. Успява да ме разтопи, дори когато не е тук.
Лятото, когато още разучавах новия фотоапарат и гледах да правя колкото се може повече снимки, той през ден-два ме водеше на различни места. Ходихме на планина, обиколихме толкова много забележителности, ходихме на палатка в гората, посетихме няколко водопада, езера, реки, язовири. Толкова много снимах, че се оправих с настройките за отрицателно време. Той каза, че това му била целта - да усъвършенствам хобито си.
Най-редовно ми сервира новината, че след еди-колко-си дни/седмици ще ходим на екскурзия. Той самия обожава да пътува на нови места, да вижда непознати неща. Страхотно е, че можем да го правим заедно и то сравнително често.
За по-големите неща, които е правил, не ми се пише сега. Винаги е много оригинален в изненадите, които прави. Жертва много от време си, за да изпипа всичко и да е перфектно.