- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
РОФЛ
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
понеже от малък е близък с една група момчета от града ни и те се водят 'известни' имах голямо желание да излезна с тях, та всичко беше окей, дойдоха още хора, но по едно време заваля. всички се скрихме под едни дървета в градината, но се усещаше, че вали, а той ме гушкаше. след това като отидохме всички в макдонълдс бяхме прекалено много, за да се съберем на една маса и вместо да отиде при тях си седя при мен. живеят в един квартал, а вместо да се прибере с тях ме изпрати до вкъщи, защото беше тъмно, а знае, че ме е страх.
веднъж когато бяхме излезнали беше 2 или 3 дни след рождения ми ден. бях си купила нови кецове, които в началото ми бяха много удобни, но се разхождахме половин час и краката започнаха да ме болят ужасно много. живея близо до мястото на което бяхме и той искаше да ме носи на конче, за да не ме боли толкова. беше много миличко, нищо, че не му дадох, защото съм си дебеланка. :Д :з
преди ми купуваше много често розички и винаги се разтапях, защото е първият ми приятел и никога не ми подарявали рози.
няколко пъти ми предложи да ми купи сладолед, единият път отказах и си мислех, че той ще си вземе, но беше запомнил какъв обичам и ми го даде.
много обича да ме храни с картофчета и да ме води на разни места.
много си го обичам. ^w^