И аз бих написала фермани, но ще съкратя.нА НАШИЯ 5-ТИ се разбрахме да го чакам пред квартирата му.Той обаче закъсняваше с 5 минути, което беше странно за него.В това време си дойде съкратиранта му и ми предложи да се каца да го изчакам в хола.Тъкмо се затваряхме вратата на хола и обяснявах на шега на съквартиранта му на шега че ще го убия, защото е закъснял, когато той нахлу адски притеснен,питайки къде съм.В ръцете си държеше 5 червени рози.Беше се притеснил милия, че съм си тръгнала и беше направо пребледнял като платно.А всъщност се бил забавил, защото имало опашка в магазина за цветя.
Наскоро по работа беше до София и аз само мрънках че ще яде в Макдоналдс без мен.Докато се връщаха се чухме и каза ,че са яли в някаква баничарница, а аз на майтап му казах че не знам в Макдоналдс да продават банички.През деня бех много притеснена, защото бусът, който кара, няма свестни спирачки и е по-стар и от баба ми та цял ден си гризах ноктите от притеснение.Обади ми се че са се прибрали към 4 и 30.Като в 6 се върнах от работа на масата ме очакваше огромен плик от Макдоналдс с детско меню в него. Той наистина е ял банички, но е спрял за да ми купи.Специално е и избирал играчка от менюто.
Обожавам малките неща, които прави. Ако се прибере преди мен ме чака да вечеряме заедно.когато аз работех, атой не, ми изпържи картофки и ми беше направил и салата. Когато ме боли главата ми я цунка да мине. Познава ме наизуст и въпреки това съм му интересна.Разтрива ме, когато ме боли.Гушка ме ,когато ме е страх.Вече се старае повече в домакинството.Угажда ми доста.Прави ми малки изненади почти всеки ден.То имаме толкова интересни истории заедно, че ще трябва няколко пъти да пиша тук само аз