Постоянно прави дребни, но мили жестове за мен. Винаги се грижи за мен..
Всеки път, когато ми се прияде вечер нещо, но е късно, на другия ден ми го купува.
Когато ме видя да си поръчвам разни козметики и след време една сутрин отидох у тях, той беше на работа и там беше баща му, който ме попита дали моя не мисли да прави нещо по въпроса с ремонта на колата, защото преди да излезе за работа е взел доста пари в него (което е странно, защото не носи много в себе си). Естествено аз се притесних да не се е забъркал в разни проблеми, защото винаги ми споделя подобни нормални неща. По - късно говорих с него по телефона, и съвсем спокойно го попитах относно това, а той реагира много остро и каза да не го разпитвам, не може постоянно да знам всичко и парите му трябват да си оправя музиката (има уредба,колони). Не го разпитвах повече, дойде следобеда и отидох у тях. Той ме помоли да му подам от шкафа една тениска, направих го, но не забелязах нищо. Той ме попита "А какъв е тоя плик вътре?" , отворих го отново и вътре гледам плик на oriflame, пълно с какво ли не. Оказало се, че негова позната е дистрибуторка и я е помолил да избере неща за мен. Стана ми наистина много мило, защото едно момче като него не разбира нищо от козметика, но е решил да ми направи такава изненада.
Другия по - сериозен случай, който ми изникна в съзнанието е, когато се бях натровила с яйца покрай великден и той ме видя на какво приличам - жив труп.. пребледняла, прежълтяла. Баща ми беше на работа тогава, нямаше го и затова той ме заведе веднага в спешното, някаква жена ни каза, че лекарката я няма. Той се ядоса от некадърността на лекарите, заведе ме у тях, купи ми шоколад, някакъв натурален сок, сложи ме да си легна, приспа ме и не престана да ме гушка през цялото време. Много го бях уплашила тогава, първо ми се накара много заради това, че не внимавам какво ям, но после до вечерта е бдял над мен и не ми е давал да мръдна от леглото.
Има още много случки, но сега не се сещам за тях, попринцип приятеля ми на моменти е много романтичен.