С моето момиче си имаме супер готините и мили моменти. Първата ни среща... понеже живеехме в различни градове, един ден, до като бях на лекции, реших да не ходя 2-3 дни на лекции и да замина за нейния град, понеже ми беше близо. През целия път бях толкова развълнуван... и когато стигнах до нейния град на автогарата и звъннах да й кажа, че съм там и тя с разтреперен глас каза - "идвам". Стоях сам на една пейка в тъмното и нямаше никого около мен и изведнъж видях едно момиче, което се затича към мен прегърна ме и ме целуна, а аз целия се разтреперих. Друго мило нещо е, когато за Коледа, трябваше да се прибера в моя град и да прекараме отделно празниците, нямаше как да се видим тогава, прибрах се, но ми беше мъчно и пак се върнах. Очаквах да прекарам Коледата сам, но една вечер, просто излезе от скайп, както си писахме, точно на Коледа и 10 минути по-късно беше пред вратата ми и си празнувахме заедно. Бях супер изненадан, понеже не очаквах такова нещо, нито имаше такива изгледи да сме заедно тогава. Беше най-хубавата ми Коледа и едно от най-милите неща които е правила за мен. Другото мило нещо което се сещам в момента е как на рождения ми ден ме изненада. Дойде в нас, прати ме до магазина и като се върнах беше наредила на пода свещички под формата на сърце и в средата на сърцето наши снимки, беше супер романтично и красиво. Всеки един жест, който е правила за мен, за нас е изпълнен с толкова мили, сладки, готини моменти. Друго сладко нещо което правише е, като се ядосаме после ме гушка и казва - извинвай. Е... после стана едно злобно човече и сега по-рядко го казва. Много обича да ме гушне и да заспи, имам чувството, че тогава лети, вместо да спи. Вчера както си лежах, по едно време бях се обърнал на другата страна и си гледах телевизия, до като тя спи, а те се пробуди и каза - гушни ме. Беше много сладко. А когато е заспала дълбоко, винаги се пробужда и ме търси да ме гушне.