.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Добре, окей. И колко точно пари ще събереш от остатъци от закуски? И как ще отидеш въобще? Ами ако е дебел чичко? Ами вашите как биха реагирали? Полиции, издирвания... Малко трезво мислене няма да ти е излишно.
    Не е "дебел чичко" виждали сме се на живо. Спрете да ме критикувате и да ми се присмивате след като не зваете как стоят нещата. Пък и 20 лева спокойно могат да се съберат за 1 месец. Единственото, което което липсва тук желание от негова страна според мен.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 18:57

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Единственото, което което липсва тук желание от негова страна според мен.
    Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.
    Ето пак аз съм виновна. И това съм правила, защото бях готова да събера "20 лева от закуски". И отговора му беше "Остави, ще имаш проблеми с вашите, аз ще дойда при първа въжможност". Станаха вече 5 месеца и така и не дойде тази възможност. Дали на мене ми липсва желание според вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си