С един от бившите (макар че не ходихме точно) помня как на някакъв юбилей (не помня за колко месеца беше) ме заведе до гарата и ни качи в един влак, за който беше взел билети до София и аз като го питах дали отивам там или някъде ще слезем и ми отговори "Не знам" и след това слязохме на някоя напълно случайна спирка и разглеждахме града, ама така и не пожелахме да разберем къде точно сме слезли (докато не трябваше да се върнем, разбира се), и се запознахме с някакви random хора, бяха много хубава компания, и с тях прекарахме няколко часа, вечерта в 9 се прибрахме в нашия град.. беше ни най-хубавия ден.
С бившия ми веднъж се бяхме уговорили да се видим единия ден, но мен ме заболя корема и той като ми звънна да ми каже, че след малко тръгва към нас да ме вземе и да слизам пред входа след малко, а аз му казах да не идва, защото няма да мога да изляза и той малко ми се беше ядосал и като се прибра ми писа, че всъщност вече бил долу и искал да ме изненада, бил взел и роза.. И на мен ми стана миличко (и малко виновно де..), взех си такси и отидох до тях, само че вместо цвете му занесох цигари и му се обадих да излезе на терасата да поговорим и той излезе и ме видя точно под прозореца му (той живее на първия етаж) и си излязохме накрая.
Същия много пъти ме е изненадвал с цветя, без повод, просто ей така ми е носил..