Някои, за които се сещам сега.
Написа ми програма, за да си правя пробни изпитчета. Без да му споменавам, че ми трябва нещо такова. Беше тоооолкова миличко и шлядко. "Ами аз ти написах програма" :д<3 А сега ми е и много полезно.
И другото, за което се сещам - значи аз по принцип обожавам да слушам музика, буквално не спирам. Докато уча, докато чета, докато пътувам, докато се къпя, докато спортувам. Абе, постоянно. Иии shuffle-а ми беше най-добрия приятел просто. Веднъж обаче падна в асансьорната шахта и не оживя. След това ми беше мега тегаво, защото от телефона ми е много неудобно. След известно време събрах пари за нов, но в деня, я който щях да си го купя, ги загубих. Беше ужасно гадно. Той всичко това го знае и като се прибра през декември, извади от раницата си едно прекрасно таралежче, тъй като аз обожавам и много искам, след като каза "Ама не е само това." и извади и shuffle-а. Аз умрях от кеф въгрешно, бях шокирана обаче и ми беше неудобно и го питах: "Ама защо ми подаряваш неща, няма нужда." и той каза "Защото без музика си тъжна, а аз не искам да си тъжна." <3 Беше мега миличко. И още като му видях сметката, е решил, че той ще е този, който ще ми вземе нов, а когато си изгубих парите, вече си е казал "е, със сигурност ще съм аз". И сега ми е двойно ценен, тъй като е от него + музиката, която звучи в ушите ми. И този го пазя като очите си.