- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Не си сама, споко!
Най-милото нещо към момента ... ?
Лятото бачкахме заедно в един хотел на морето, където и се запознахме. Докато подготвяхме новия етаж за туристите постоянно беше около мен и ми помагаше ако има нещо тежко за носене, или не стигах нещо, или ми трябваше нещо ... После, когато всички си заехме длъжностите постоянно ми носеше по някое плодче, сокче или нещо сладичко по време на почивките сиКато излизахме вечер мръзнеше заради мен, защото все не си вземах връхна дреха и се налагаше да ми дава якето си
И всичко това по времето, когато с нищо не му бях показала, че има шанс да е с мен.
След като тръгнахме няколко пъти си даде последните пари за да дойде в моя град за 3-4 часа за да се видим (благодарение на първото му такова идване се събрахме официално). Поднасял ми е закуска в леглото, подарявал ми е цвете, ходил е рано сутрин на майната си, защото съм се събудила с мисълта, че ми се яде баничка
... Търпи мълчаливо всеки път, когато го вкарам в някой магазин за да разглеждам (случвало се е дори в Кауфланд дет' го знам като 10-те си пръста да обикалям по един час, а за ДМ да не говорим
).
Със сигурност има и още много неща, които на пръв поглед са съвсем обикновени и прости, но за мен означават ужасно много![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!