Ами мога да кажа за бившият си приятел кое беше най-милото нещо, което е правил за мен..Ами имало е моменти на романтика..малко-но пък запомнящи се.. Ами значи понеже и двамата сме от различни градове..И аз му бях ходила на гости за два дни. Обаче не останах да спя у тях, понеже нямаше как тогава и спах в една моя приятелка, проблемът беше, че аз исках да остана поне две вечери в града и да спя в приятелката си, но така се получи, че спях само една вечер у тях, понеже тя на другият ден имаше неотложна работа.И както и да е, бяхме решили с тогавашния ми приятел, да си тръгна чак на другият ден вечерта с влака..И целият ден си бяхме заедно..аз си знаех , че има влак вечерта, знаех в колко, но разбира се, реших все пак час преди да тръгнем за гарат да влезем да проверим разписанието.. и разбира се имаше промяна, и тя беше свързана с това, че нямаше изобщо влак вечерта за моят град..имало, но е било по-рано..и аз го бях изпуснала..Ии.. нямаше къде да спя, у тях нямаше просто как.изпаднах в паника..какво ще правя сега. и разбира се на него му хрумна щурата идея.. да прекараме заедно вечерта някъде навън до сутринта, докато стане време за влак или автобус. който да хвана и да се прибера. И така каза на майка си, че ще спим в негов приятел,тя му повярва, а ние всъщност цяла вечер..от 21:30ч. вечерта до 07:30 сутринта ние бяхме навън..по принцип трябваше да сме до 06:00ч. сутринта, понеже тогава би трябвало да има автобус, но с моя късмет нямаше.. и чак в 07:30 си хванах влака. А всичките тези часове.. ние се шляхме навън, къде ли не ходихме.. обиколихме центъра няколко пъти,даже си харесах в един магзаин една чаша на моята любима певица..и междудругото след време..когато той ми дойде на гости, ми подари тази чаша, която си бях харесала..и така, и после бяхме поне един-два часа на една пейка в градската градина..даже и едно котенце беше дошло при нас,гледахме звездите, говорихме си за бъдещето.. после пък бяхме пак около един два часа в един друг парк..пак на една пейка.. и поенже на мен много ми се беше приспало..легнах и си сложих главата в скута му.. и така съм заспала за малко..беше ми доста студено..той през цялото време ме гушкаше..топлеше.. не смееше да мръдне за дане ме събуди..после пък влезнахме в един вход на блок.. седяхме и тама малко..на стълбите..после решихме да излизаме.. и той ме хвана за ръката притисна ме до стената и започна да ме целува.. и така сигурно половин час.. и вече най-накрая от много разходки..влезнахме в гарата да чкаме влака.. беше към 05:30ч. сутринта..и пак ме гушкаше.. през всички тези часове не спря да ми приказва супер милите и сладки неща..не спря да ме целува и гушка..ии супер якото ми беше..ии така, каквото и да става ..това винаги ще остане в съзнанието ми като спомен, също и други такива мили неща, които е правил за мен!!