- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Как съм пропуснала тая тема, не знам!
Не знам дали има най-мило нещо, защото е трудно да класирам само едно като такова. Обичам, когато спонтанно хваща китарата и започва да свири някоя наша любима песен. Така ме сваляше в началото...
Нямам време сега, пак ще се отбия по-късно да дописвам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз смятам да върна малко духа на темата, че с тия бенки...
Иронията е, че при нас е обратното. :Д А като хвана китарата, не мога да я пусна с часове понякога. И най-хубавото е, че, макар че и хал хабер си няма от класика /понеже класиката на мен ми е голяма страст/, слуша с екстаз всеки път.
Една по-конкретна ситуация: Преди няколко вечери, може би преди около седмица и нещо, горе-долу по това време си писахме и аз на полу-шега /няма значение защо е 'полу'/ написах, че имам проблем. Около 10-тина секунди след като го изпратих, той ми звънна, за да ме попита какво има. Беше адски притеснен и именно това притеснение ме стопли страшно много. Естествено, като му обясних за какво става въпрос, реакцията беше "Боже Господи, ще получа удар някой път заради теб. Ще те убия, ей".![]()
Друг случай, малко по-близък във времето, е вчерашната му реакция на "Ще караме 2 часа ФВС, защото *нещо си*". Веднага се втурна да идва в салона, само и само да играем двамата час и малко. По принцип не е от най-спонтанните хора, а и не живее толкова близо до училище, та доста ме изненада, че до половин час беше кацнал в салона и беше готов за волейбол. :Д
Ахах, преди правих нещо, което изкарваше на приятеля ми акъла, пък аз дори не си давах сметка, докато не започна да ми го прилага и на мен. А именно да му кажа нещо от сорта на "Имам въпрос към теб" с изключително сериозна интонация, а въпросът да е "Ти кучета ли обичаш повече или котки" или "Какво ти се вечеря?" :Д
Другият "номер", който пак усвои, e да ахна внезапно, защото съм се сетила нещо и то отново да е от ексзистенциална важност, например "Ти знаеш ли, че аз тая серия съм я гледала?"
Много е кофти да ти го правят умишлено, изкарвам си акъла всеки път![]()
Ние имаме много сходен вкус за изкуство. И музикалните ни предпочитания са доста сходни. Рядко ще засвири нещо, което не ми е любимо или не ми е познато.
Той никога не може да скрие от мен, ако прави някаква изненада или подготвя подарък. Все се издава и няма търпение да ме зарадва. Много е миличък, когато аз настоявам да каже, той се сдържа, сдържа и аз винаги отгатвам какво е.И той не може да отрече. И снощи беше така. <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5