.
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Тва е манипулация по здравна каса, да го еВа!
    Ами всъщност не го покрива здравна каса за съжаление. Аз имам още 2-3 релефни които искам да махна, ама ще видим кога ще стигна. Всъщност аз отидох с идеята да махна тях, обаче тя си намери някаква на гърба която била "рискова" та махнах нея и една под мишницата която ми пречеше. Хистология плащах 40лв на тая на гърба, на другата не съм и правил. На мен лично ми препоръчаха дерматоложка в Токуда като една от най-добрите практикуващи в момента и за това отидох. Според мен си идва доста цифра за такава процедура и може би по другите болници е по-евтино. Като цяло тая под мишницата беше някаква малка и повърхностна и я резна за нула време, даже не ме ши. На гърба обаче бая е копала като гледам сега раната.

Едит: никога не съм харесвал Лидокаина и не бих го определил точно като леко щипене, ама се преживява.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Първата, която махнах, беше близо до сърцето. И в област, в която минава презрамката на сутиен. 1 година я търпях, 1 година брах страх, минавайки пред кабинета на дерматолога, виждайки хората с онкодосиета там. Когато започна да щипе и пари при къпане, взех най-накрая направление и се реших. Само взех моя за кураж и го помолих, ако колабирам, да не ме влачи за косата, че полагах тогава големи грижи за нея.
    Ама страх те е от скалпели или от игли ? Защото ако съм аз ще седя да ме реже цял ден, толкова много бенки имам които мога да махна, само дето ще трябва да продам колата да им платя после.
    Последно редактирано от draid : 12-02-2014 на 18:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си