- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
#Когато тя хейти всички около нас..
Много е мила, като някоя ме погледне и тя веднага извади змийския поглед и на лицето й се отпечатва онова, което си мисли, а то е едни много мръсни и непочтени нарицателни за другата девойка.
Много хейти и бившите, което е забавно..
И такова и двамата трябва да се храним здравословно..
Закуска с пълнозърнести бисквитки, ябълки и кисело мляко.. С НЕЯ, звучи повече от прекрасно..
А преди няколко дни се изпусна нещо и ми стана много мило, но се разбрахме да се направя, че не съм го чул..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е особено инфантилно, щото въобще не знаеш какво имам предвид, че да коментираш и да се заяждаш.
Смисъл знам, че от край време съм ти трън в очите, ма е ся се усра тотално с т'ва заяждане.
Не говорех да ги хейт'ва, като да ги обижда да им се надъхва и прочие.
А по-супер милият и уникален начин ме разпитва за тях и като я питам "защо искаш толкова много да знаеш".
Отговора е "за да НЕ направя същите грешки като тях и да не те нараня."
Или нещо от сорта далеч от инфантилността, напротив мило е, че показва старание и желание.
Ае стегни се малко не си на 12, че да се заяждаш на всяка моя дума.![]()
//Без обиди, не желая да влизам в спор с теб или с който и да е, за т'ва и си меря приказките. Съветвам те и ти да си ги мериш и да си обмисляш малко коментарите преди да плюеш и да лепваш етикети кой на каква възраст е и колко е инфантилен.
Грозно е, не ти прилича.
И е много смешно отстрани.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Ами всъщност проблемът, че не си се изразил като хората и съответно е било прието по друг начин, си е твой, няма как да се питам след всеки (твой) пост какво е искал да каже авторът. Коментирам това, което прочитам и ми прави впечатление, независимо дали е добро или лошо, ако си мислиш, че ходя специално след теб, за да се заяждам, е абсурдно. Можеш да провериш кога последно съм те яла за нещо, на мен не ми се занимава, ама със сигурност не е било скоро.
Т'ва е. И аз не желая да споря с теб.
Points taken.
Моя грешка.
Dr. Gregory House
E, трябва да признаеш, че това няма нищо общо с хейтене, както първо го каза :д
Тъкмо вчера я търсих тая темичка^^
Вчера ми каза, че мислил много дългосрочно и си представял живота си с мен и после съвсем небрежно вмъкна как жилищата в Мюнхен са скъпи^^
И стигнахме до извода, че ще спорим за порода и възпитание на куче, понеже той си харесва абсурдни породи като... мопс о.О Ама си харесахме котка - пък аз хич не ги обичам, ама породата е уникална - шотландска клепоуха, ТОЛКОВА е сладичка! Ииии да :д
Охх, толкова съм се чудила и маяла какво им харесват толкова на тея мопсове...Би ли го попитала от мое име?
едит: Пропуснах да спомена също, че шотладските клепоухи са най-сладкото нещо на света. <3
И за да не е спам:
Нещо съвсем прясно - снощи коментирахме песни на Тейлър Суифт, които ни допадат. Когато стигнахме до една от любимите ми нейни, You belong with me и аз написах заглавието с caps lock и 50 удивителни, той се направи на ударен и каза "Да, така е". ;3
Отново вчера си говорихме как остана още малко докато се видим /4-ти/ и колко ще е гадно, ако болестта му се задълбочи. Не сме се виждали от вече 10 дена, понеже преди това и аз бях болна, и ни е адски тъжно и на двамата. Таа много мило ми стана като ми каза, че не му пука дали е болен и на 4-ти след даскало ще ме чака.
Много беше сладичък и като ми пращаше въздушни целувки по скайп и ми обясняваше как и двамата сме супер саднати, защото това е единственото, което можем да си позволим в момента. ;с
Последно редактирано от Lilanda : 03-02-2015 на 11:36
Вие пък :д
Ние щото нонстоп сме заедно, той тъкмо оздравя, аз се разболявам, мн е тъжно :д Сега ще се редуваме да си правим чай и да се глезим.
Мамини благи. ;3 След някоя друга годинка, живот и здраве, и ние да сме като вас хаха. ;д
много миличко ми стана наскоро, когато ми каза, че навсякъде, където отиде и когото срещне разправя колко добра майка съм на детенцето ни![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Поредното включване, което ме направи толкова щастлива, че няма накъде просто. Вчера по план-график трябваше да си тръгвам към Русе, та хукнах да си събирам багажчето и междувременно се избъзиках, че искам да дойде да ме изпрати до вкъщи. Долу-горе на предпоследната спирка преди да стигнем до ЖП гарата решихме, че ще спим в нас и вече вадихме пари да ходим за вода, сладко, закуски и билети. До последно не знаехме, че ще идва, тъй че тръгне без четка за зъби, без дрехи, без яке дори. Тооооооолкова миличко ми стана...
^ : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
искрено ви се радвам, сладури.
-Представял си как избираме в мебелен магазин, и аз избирам някакви шарени нещица, или лягам по леглата и скачам по столовете, и го гледам невинно-гузно и той ме гледа лошо, и ми се радва :Д И като/ако отида другата седмица, ще избираме чаршафи и завивки за новото легло.
-един от съквартирантите му го е предупредил, че очевидно обичам котки и ще се наложи и в новото жилище да си вземем, и той се съгласи ( не обича домшни любимци, пък съквартиранта му има две досадни котки :Д ) и си измислихме име за котката - нянкат, за да може да й викаме нян нян нян нян нян :Д
-Упражнява нови рецепти за да може да ми готви.
-От време на време си пращаме audio notes кратички и са много милички.
-Една вечер нещо се саднах, че ме отби за това, че искам да си правя онлайн героя за неговите игри пък той предпочитал на живо. И аз по някое време, след като си легна, му написах, че съм саднала, защото не правим нищо онлайн заедно и съм искала героя поне да си билдна с него заедно :Д И той се събуди и ми писа половин час и ме изчака дори да се прибера от работа, за да мога да си легна спокойна. Разревах се, твърде мил е ( пък аз с моите хормони последния месец съм така :Д ) . А и е искал на живо да го билдвам, защото ми е купил специални ролплейнг зарове, като техните ! :Д
-взема ли книжка, добавя ме в застраховката за скутера :Д аз не искам да карам, но сигурно ще ми се наложи за да ходя на работа.
-винаги ми драсва по един-два реда докато е на работа, докато е навън, праща ми снимки всеки ден ( аз му искам често :Д )
- сутрин, когато съм там - понеже е по-ранобуден, винаги ми носи кафе с бисквитки, и нарочно винаги купува много бисквити с шоколад, едни специални , защото знае, че ги обожавам
- след вечеря пък си имаме ритуал да гледаме една серия от някакъв дебилен рандом сериал и да ядем сладко тип данет, или някакви местни сладки кремчета :Д
- иска да измисли някакъв начин да може да се гушкаме докато е на компютъра, за да може както у нас си стоим на дивана и си цъкаме всеки нещо, така и у тях да можем да си цъкаме заедно.
Ох, не знам дали има смисъл да спамвам повече, защото за всичко е прекрасен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Толкова беше мило. Седя цяла нощ буден, просто, за да може сутринта аз като стана в 7, да ми пожелае успех и да ми каже "ще ги разбиеш нали?!". Толкова му се спеше, че нямаше изречение, което да каже без да се прозяе поне 2 пъти :д уникничък ми е пък. ;3
Правил е и прави много мили неща за мен, започвам от букетите с рози без повод
Всеки път, когато се връща от неговата си родина ми носи едни сиреца, в които се влюбих и бонбони с бренди.
Няма да забравя как веднъж, той беше на работа, аз вкъщи и ми звъни телефона - той от служебния си номер и почна да пее "I just called to say i love you" и т.н., почти се разплаках, толкова мило ми стана
Много обичам, когато слушаме някоя любовна песен, която е избрал за мен в тюбето да започне да ми пее тихо на ушенце, докато ме държи за ръката.
Обичам погледа и тона му, когато ми казва "My crazy girl" и после ме целува
Страшно мило ми става, когато ми каже, че съм го променила към по-добро...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Пак аз, да. Вероятно ще си кажете, че ставам досадна вече, но той е тоооооолкова невероятен, че някак си искам целия свят да знае колко е миличък и сладък.
Изненада ме с букетче от тия в Кауфланд - предпоследните рози, които леко приличаха на дупе. От пет в целуфана, успях да спася само три обаче, хаха. Много миличко ми стана просто, не знам.
Ако трябва да говоря за неща, които прави без да цели да са милички или навици като цяло, си имам дълъг списък. Примерно много обичам да си мием зъбите заедно, щото е тоооолкова сладичък като го прави тва... <3 Някакъв такъф ногу съсредоточен изглежда, все едно от тва му зависи животеца. Или пък като си ме гушка и изцепва „Сладуранката ми тя!“, „Красавицата ми!“, „Обичам те, красавице.“, „Любов моя!“, „Моето момиче!“ и други подобни. <33333 И също така обожавам наистина много като ми се ухили в лицето и ме гали по бузата/главата/все-тая-къде и аз го питам защо е толкова усмихнат, той казва, че ми се радва. Оооо. :3333 А пък днес каза, че със всеки изминал път, в който сме заедно, започва да свиква да спи с мен все повече и сънят му е много спокоен. А особено миличко ми става сутрин като се събуди и аз съм будна и като ми се ухили и каже „Добро утро, гад.“ с една такава сънена, прекрасна усмивка. <3 Или като си говорим нещо съвсем различно и каже, че ТОЧНО в този момент съм много красива. Или сладко-перверзните му бъзици, които винаги завършват с МЕГА прекрасен зелен поглед и целувка. И „Убичм те, гад.“ - ама баш така, без да съм пропуснала грешка в кавичките. И такоа... като се събуди преди мен или посред нощ и си ме гушка, гали и целува. <333333
Едит: А, да - обичам му вкуса за музика, както и тежкото, черно чувство за хумор. :д Пръсвала съм се да се хиля.
Последно редактирано от tori : 03-08-2015 на 18:41
Като си набие филмите в главата и поговорим искрено, после сме като нови, суперсладички и всичко е розово и... ох!
Забелязвам, че ставаме от онези двойки:
- Мога ли да те помоля да ми направиш кафе, съкровище?
- Да, съкровище.
И само си пускаме сладурски емотикони по уоцапп.^^
И като станем "толкова сладки, че да ти се повръща", изцепва някоя глупост и съм на земята от смях.
Не познавам някой друг, който да си слага дезодорант, успявайки да flex-не едновременно плочки, гръб и бицепс, да се чудя дали да го нападна и да го изнасиля или да се пръсна от смях. Или като излезе от банята по хавлийка (от онези, с които се бършат ръце!) и ми е някакъв такъв русичък и невинничък. Или като си бръсне 5-те косъма, които нарича брада, съвсем съвестно, все едно коси ливада![]()
И накрая на деня, колкото и да е бил скапан, се гушвам при него в леглото и ми е едно такова... прекрасничко!
Едит: Днес беше вече крайно време да изчистим и миличкото изми банята и пода ииии да, ще го изям просто. Всеки пък - цак цак цак, всичко свършваме заедно адски бързо; много ми е щастливичко, защото нали казват, че битовите проблеми развалят една връзка, а ние толкова пък да нямаме никакви!
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-27-2015 на 18:32
Вдигам темата
Приятелят ми открил нов компютърен вирус и попитал symantec дали може да го наименуват watercat, като подарък за мен :д Но тези задници не именували вируси вече. :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
последната ми аверка ма накара да я изпратя от Варна до летището в Букурещ за първата стъпка в студентския ѝ живот и ми каза, че ма зарязва 20 минути преди полета, на връщане ми беше много яко, аз озлобен сам с баща ѝ в колата, тряяше да забия в някой стълб![]()